Kola 20 TL oldu

Bilgim yok, haberde Coco Cola için konuşulmuş.
İçmiyoruz zaten Coca Cola, aşırı şekerli. Bu arada A101 mağazalarına yeni bir kola şirketi katılmış Sarıyer adında. 2.5 LT kola-sarı içecek (fanta işte) 7.90. Gayet iyi bu arada. Artık favorim oldular. Pepsi hepsinden iyi (aşırı özellikle ve CC gibi de aşırı şekerli değil) ama ona da 15 TL baymak biraz zoruma gidiyor ya :(

İçmiyoruz zaten Coca Cola, aşırı şekerli.
Menü veya et yemediğim sürece kola almak istemiyorum, çoğu içecek aşırı şekerli ve gazlı olduğundan dolayı tadını beğenmiyorum.

Ürünlerin fiyatı artmasına karşın içerisinde kimyasal oranı da artınca resmen hastalıklara kucak açıyoruz.

Menü veya et yemediğim sürece kola almak istemiyorum, çoğu içecek aşırı şekerli ve gazlı olduğundan dolayı tadını beğenmiyorum.

Ürünlerin fiyatı artmasına karşın içerisinde kimyasal oranı da artınca resmen hastalıklara kucak açıyoruz.
Bu ülkenin piyasasından, enflasyondan, aile durumlarından, hayattaki çeşitli zorluktan dolayı pek bir yaşama isteğim gelmiyor. Ölürsem de koladan ölmeyi tercih ederim. Kola cidden benim alkollü içeceğim gibi, yorgunluk anında kafaya dikiyorsun ve hayattaki müthiş şeylerden biri olduğuna tekrar ve tekrar şahit oluyorsun.

Heralde tekel bayiilerde değişmiş. Marketlerde 13-15 TL arasinda.
Olayın tekel bayilerle alakası yok, sadece haberi ilk paylaşan kişi o. Bakkallar zamlı fiyata geçtiler, büyük ihtimal marketler ellerindeki stokları eritmeyi bekliyorlar. Çünkü 20 yapınca alan kişisi sayısı azalacak ve ellerinde olan binlerce kolanın son kullanma tarihi geçecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı