Kola 20 TL oldu

2008 öncesi 10₺ ye 2 büyük boy cips ve 2,5lt kola alırdım. Cipsler 10₺ olmuş. Daha büyükleri 20₺ ye yakın ya da o civarda. Yani cips le beraber kolaya 40-50₺ ödeyeceğimiz günler yakın.

Son düzenleme:
2008 öncesi 10₺ ye 2 büyük boy cips ve 2,5lt kola alırdım. Cipsler 10₺ olmuş. Daha büyükleri 20₺ ye yakın ya da o civarda.
Doğrudur ama o zamanın asgari ücretine göre gayet normal olsa gerek. Ben de 2013-14 senelerinde 4-5 TL'yi büyük görürdüm ama şuan 20 TL beni kesmeye yetmiyor.

Yemeksepeti gibi uygulamalarda zaten bir yemek kadar pahalıydı şimdi nasıl olur bilemem artık.

Bugün dönercide bir kutu kolaya 10 lira vermek yerine gittim bime le'cola aldım 5 tl verdim gizli gizli içtim dönerimin yanına. Bu arada döner 30 liraydı cebimde son 15 lira 7 gün nasıl idare ederim diye düşünüyorum.

Eğer sigara kullanmıyorsan ve halk ekmek satılan bir şehirde yaşıyorsan her gün bir ekmek tüketebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…