Kola 40 TL oldu!

Hocam onlar ramazan şerbeti diye geçmiyor muydu? Kola cidden zararlı madde 40TL olması iyi mi kötü mü bilemedim.
40TL vereceğime işte şerbet suları falan satılıyor her yerde. Hem gazlı midemi şişirecek hem de çok para veriyoruz hemen biten şeye.
 
Ince gibi adamlar sayesinde secim ikinci tura kalacak. Bu secim olum kalim secimi, fakat muhalefete muhalefet eden ince bunu kabul etmiyor niyeyse.
İnce sevdiğim bir kişilik değil fakat malum tarafdan oy alıyor diye düşünüyorum.
Kola cidden zararlı madde 40TL olması iyi mi kötü mü bilemedim.
Tabii ki kötü. Kolanın pahalı olmasına laf yok, benin canım içinse eyvallah da ekonomi sebepli yükseliyor. Mevzu kola değil mevzu ekmek ve süt. Ha benin sağığım için de yapmayın ben kola içmek istiyorum :D.
 
Kola cidden zararlı madde
Aynen. Sigara içmeyip deli gibi kola içenler laf yapıyor sigara zararlı içmiyorum diye. Dedem rahmetli oldu sigara içmezdi her gün en az 1.5Lt kola içerdi mide rahatsızlığı ve zayıflama ile beraber rahmetli oldu. 55 yaşlarda daha yeni dedeydi gençti yani adam çocukken vefat etmişti işte.

Biliyom valla hocam. Bizim halkımızın şeyliği işte...
Daha fazla gaz var diye biliyorum. Diğeri portakal belli en azından ana madde ne olduğu. Kola içinde ne madde varsa karıştılmış önümüze sunulmuş. Önceden şekeri de daha fazlaydı portakallıya göre.
 
Emekçi inşaatta çalışan abilerim üzüldü...
 
Akşam arsenal maçı var bakkaldan bir cips ve dandik kola alayım dedim cips 18 kola 7 lira olmuş. Le colaları 25 kuruşa aldığımız dönemleri özledim :(
 

Geri
Yukarı