Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Vatan üzerinden Razer BlackShark V2 X almıştım, kolay gelsin firması ile geliyor. Sitedeki kargo detayı linkine tıkladığımda kolay Gelsin'de beyaz ekran açılıyor ve ne takip numarası yazıyor ne de kargo bilgileri gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Vatan üzerinden Razer BlackShark V2 X almıştım, kolay gelsin firması ile geliyor. Sitedeki kargo detayı linkine tıkladığımda kolay Gelsin'de beyaz ekran açılıyor ve ne takip numarası yazıyor ne de kargo bilgileri gözüküyor. Ne yapmalıyım?
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 18 Haziran 2023 #2 0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum.
0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 431168 dedi: 0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek
431168 dedi: 0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 19 Haziran 2023 #4 Chessboy dedi: Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek Genişletmek için tıkla... Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz?
Chessboy dedi: Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek Genişletmek için tıkla... Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz?
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 431168 dedi: Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok konum gözükmüyor. Aradım sordum konum bilgisi veremiyoruz dediler. Bu firmanın şubesi var mı? Elden teslim oluyor mu?
431168 dedi: Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok konum gözükmüyor. Aradım sordum konum bilgisi veremiyoruz dediler. Bu firmanın şubesi var mı? Elden teslim oluyor mu?
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2023 #6 Chessboy dedi: Yok konum gözükmüyor. Aradım sordum konum bilgisi veremiyoruz dediler. Bu firmanın şubesi var mı? Elden teslim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... hocam discordunuz var mı?
Chessboy dedi: Yok konum gözükmüyor. Aradım sordum konum bilgisi veremiyoruz dediler. Bu firmanın şubesi var mı? Elden teslim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... hocam discordunuz var mı?