Kolay gelsin kargo takip numarası gözükmüyor

Chessboy

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Vatan üzerinden Razer BlackShark V2 X almıştım, kolay gelsin firması ile geliyor. Sitedeki kargo detayı linkine tıkladığımda kolay Gelsin'de beyaz ekran açılıyor ve ne takip numarası yazıyor ne de kargo bilgileri gözüküyor. Ne yapmalıyım?

0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum.

0850 955 0 955 numaralı telefon ile destek almayı deneyebilirsiniz. esube.kolaygelsin.com sunucularında kısa süreli problem olduğunu düşünüyorum.
Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek :D

Bugün düzeldi. Cuma günü tahmini teslimde cumartesi diyordu , dün bugün için yazıldı. Şimdi de yarın diyor. Bakalım ne kadar gidecek :D
Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz?

Ankara'da 3 defa Amazon üzerinden aldığım siparişte tecrübe edebildim fakat hiç sorun yaşamadım. Dağıtıcı aracını canlı takipte görebiliyor musunuz?
Yok konum gözükmüyor. Aradım sordum konum bilgisi veremiyoruz dediler. Bu firmanın şubesi var mı? Elden teslim oluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı