Kolay müzik yapma programı önerisi

Anlaşılamayan

Centipat
Katılım
5 Eylül 2022
Mesajlar
236
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
O kadar kolay olsun ki sadece ses koy düzelt geç olsun. İlk defa bir şeyler deneyeceğim ve anlamadığım bir sürü terim var. Autotune var sanırım hepsinde web tabanlı da olur fark etmez önerilere ihtiyacım var.
 
Magix Music Maker var, uçsuz bucaksız ses paketleri (ücretli) sunuyorlar. Bir ara demosunu kullandım, gerçekten kullanımı basit ve eğer ses paketlerini satın alırsanız rijinal müzik parçaları yapmak mümkün olabilir. Bu tür programlarda en büyük zayıflık vokaller tabii ki.

O kadar değil 😀 burada kendim ses ekleyip onu düzeltmek istiyorum.
Goldwave kullanabilirsiniz.
 
Magix Music maker var, uçsuz bucaksız ses paketleri (ücretli) sunuyorlar. Bir ara demosunu kullandım, gerçekten kullanımı basit ve eğer ses paketlerini satın alırsanız rijinal müzik parçaları yapmak mümkün olabilir. Bu tür programlarda en büyük zayıflık vokaller tabii ki.

Goldwave kullanabilirsiniz.

Zayıflık vokaller derken ses değiştirme filan yok mu açıklarsanız sevinirim.
 
FL Studio var, aşırı kolay değil biraz öğrenmek lazım ama çeşitlilik ve kalite açısından iyi bir program bence. Ha yine kolay bir editleme istiyorsanız Kdenlive, Camtasia gibi bir edit programına sesleri atıp kesip biçip MP3 boyutuna çevirebilirsiniz.
 
Zayıflık vokaller derken ses değiştirme filan yok mu açıklarsanız sevinirim.
Music Maker gibi programlar önceden hazırlanmış ses parçalarını kullanır. Bunlar bass, drum, synth, guitar ve vokaller gibi çeşitli kategoriler altında bulunur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı