Kolay-Orta-Zor Problem kaynak önerisi

Ben bu denklemi kuramadım. Yani son durumda Eyüp B. izlemeli miyim? Yoksa daha temel anlatan kanallara yoneleyim mi?
@KiloZuluSierra
Hocam yani ne desem bilemedim yanlış anlamayın ama ben bu kadar alttan başlamadığım için buraları çok bilmiyorum ama eyüp b. de çok ağır anlatmıyor bence en baştan sakin kafayla giderseniz olur bence. Siz zaten en azından 17 soru işaretleme kapasitesine gelmişsiniz, bence anlarsınız dediğim gibi. Lütfen dediğim şeyde yanlış anlamayın.

Dostum yanlış anlamam. Kısaca şöyle soyliyim sözelden gireceğim için geometriye çalışmayacağım. Amacım TYT matematikten 25 üstü kafi benim için. Başka söyleyeceğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Şimdiden ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
@KiloZuluSierra

Dostum yanlış anlamam. Kısaca şöyle soyliyim sözelden gireceğim için geometriye çalışmayacağım. Amacım TYT matematikten 25 üstü kafi benim için. Başka söyleyeceğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Şimdiden ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
@KiloZuluSierra
Hocam matematikte 25 üstü yapmak yerine matematikten 20 civarı yapıp geometriden 5 falan yapmak çok daha kolay. Özel üçgenleri ve üçgende açıları oturtsanız adamakıllı şekilde gelir zaten 3-5 net.

Matematik için antrenman yayıncılık çok iyi ben şu an onu çözüyorum. Antrenmanlara matematik, geometri kitapları çok iyi tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum hiçbir şey bilmeyen birisi için özellikle ilk kitabını bitirmek şart o kitabı bitirdikten sonra 2. kitabı 50-60 sayfa ilerledim sonra bıraktım ama ona rağmen matematiği yapabiliyorum o kitap 0'dan matematiği oturtmuştu şimdi bende problem için kolay-orta-zor kaynak arıyorum antrenmanlar yayıncılık problemler kitabı vs nasıldır acaba?

Kesinlikle katılıyorum hiçbir şey bilmeyen birisi için özellikle ilk kitabını bitirmek şart o kitabı bitirdikten sonra 2. kitabı 50-60 sayfa ilerledim sonra bıraktım ama ona rağmen matematiği yapabiliyorum o kitap 0'dan matematiği oturtmuştu şimdi bende problem için kolay-orta-zor kaynak arıyorum antrenmanlar yayıncılık problemler kitabı vs nasıldır acaba?

Hocam hiç problem değil kitabını ben de aldım bugün kargoyla gelecek, tahminimce temeli oturttuktan sonra veya temeli orta olan fakat problem çözeyemen kişiler için ideal olacaktır. İyi üniversitelere giden tanıdıklarım bu kitapla başladıklarını belirttiler. Bence problemler için temel atmak amacıyla gayet mantıklı. Bu kitap bittikten sonra da orta kaynak arayışına gireceğim. Muhtemelen üç dört beş yayınlarına başlarım.

Hocam hiç problem değil kitabını ben de aldım bugün kargoyla gelecek, tahminimce temeli oturttuktan sonra veya temeli orta olan fakat problem çözeyemen kişiler için ideal olacaktır. İyi üniversitelere giden tanıdıklarım bu kitapla başladıklarını belirttiler. Bence problemler için temel atmak amacıyla gayet mantıklı. Bu kitap bittikten sonra da orta kaynak arayışına gireceğim. Muhtemelen üç dört beş yayınlarına başlarım.

Acaba bana kullandıktan sonra 1-2 haftalık deneyimlerinizi yazabilir misiniz bende kolay orta zor problem kitabı almayı düşünüyorum yazın sonuna doğru ve temel bir kaynak arayışı içindeyim nasıl bir kitap merak ediyorum antrenmanlar yayıncılık sadece mat ve geometri kitaplarını biliyorum bende.

Ve bazı hocalar problem fasikülu çözmenin daha iyi olduğunu söylüyordu çıkabilecek her soru tipi orada olduğu için problemi komple halletmek için öneriliyordu.
Ve herkes genel olarak problemle ilgili sürekli soru çözülmesi gerektiğini söylüyor bende alttaki kaynakları düşünüyorum.

Zor olarak.
Apotemi.
Rutin olmayan problemler karekök.

Orta-ortalama üstü.
345.
Bilgi Sarmal.
Orijinal.

Temel seviye için baktıklarım bende araştırıyorum
Hiç problem değil.
Aktif problem.
Acil problem ilacı.
Probleme ilk adim.
Tonguç problematik.
Karekok piramit sistemiyle problem.

Fasikül.
Çap fasikulleri.

Son düzenleme:
Acaba bana kullandıktan sonra 1-2 haftalık deneyimlerinizi yazabilir misiniz bende kolay orta zor problem kitabı almayı düşünüyorum yazın sonuna doğru ve temel bir kaynak arayışı içindeyim nasıl bir kitap merak ediyorum antrenmanlar yayıncılık sadece mat ve geometri kitaplarını biliyorum bende.

Ve bazı hocalar problem fasikülu çözmenin daha iyi olduğunu söylüyordu çıkabilecek her soru tipi orada olduğu için problemi komple halletmek için öneriliyordu.
Ve herkes genel olarak problemle ilgili sürekli soru çözülmesi gerektiğini söylüyor bende alttaki kaynakları düşünüyorum.

Zor olarak.
Apotemi.
Rutin olmayan problemler karekök.

Orta-ortalama üstü.
345.
Bilgi Sarmal.
Orijinal.

Temel seviye için baktıklarım bende araştırıyorum
Hiç problem değil.
Aktif problem.
Acil problem ilacı.
Probleme ilk adim.
Tonguç problematik.
Karekok piramit sistemiyle problem.

Fasikül.
Çap fasikulleri.

Yarın başlayacağım kitaba 2 hafta sonra tecrübelerimi aktarırım hocam. Verdiğiniz kaynaklar gayet iyi gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı