Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #1 YouTube'da vidolar izliyorum her seferinde Türkçe alt yazı için ayarlar - alt yazı - otomatik - Türkçe diye seçmekten yoruldum. Her videoda aynısını yapmak zorunda kalıyorum. Bunu varsayılan yapmanın yolu veya hızlıca yapmanın bir yolu var mı?
YouTube'da vidolar izliyorum her seferinde Türkçe alt yazı için ayarlar - alt yazı - otomatik - Türkçe diye seçmekten yoruldum. Her videoda aynısını yapmak zorunda kalıyorum. Bunu varsayılan yapmanın yolu veya hızlıca yapmanın bir yolu var mı?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Ağustos 2022 #2 Bunu kullanıyorum ben. Temiz Auto Translate for YouTube™ captions This extension will activate the auto-translate feature of YouTube™ automatically, even if it's not available in the menu. chrome.google.com
Bunu kullanıyorum ben. Temiz Auto Translate for YouTube™ captions This extension will activate the auto-translate feature of YouTube™ automatically, even if it's not available in the menu. chrome.google.com