Kolayca iş nasıl bulunur?

Linkedin ve Kariyer'den başvuru yaptım hep. Dönüş sağlayan yerler oldu ama oran tabi ki düşük.
CV belki önemli bir kriter olabilir. Karmaşık ya da zor bir CV yerine, kendini daha iyi tanımlayacak bir formatta hazırlanabilir. Yani sektör hakkında bilgim yok fakat işverenlere sunabileceğin özellikler seni öne geçirebilir. Mesela YouTube Yönetimi veya video düzenleme işlerine başvuru yapıyorum. Kendi YouTube kanalımı referans göstererek daha somut iletişim kurabiliyoruz.
Genel olarak sıkıntılı bir süreç. Haftalardır iş bakıyorum. Normalde mesleğim öğretmenlik ama dediğim gibi başka işleri de kovalıyorum aynı zamanda

Evet hala bulamadım en kötüsüde evde oturmaktan çok sıkıldım.

Umarım troll cevaptır.

İstanbuldasın gez işte her gün. Ben üniversite için İstanbul'dan zonguldağa geldim hiçbir şey yok çok sıkılıyorum.
Sen yine şanslısın.

Deli gibi internetten başvuruyorum çünkü param yok ve 2 aydır işsizim. Her yer alır deneyimim var diye kafam rahattı fakat çoğu yer şu an eleman almıyorlarmış hem de İstanbul gibi bir yerde. Nasıl kolayca bulabilirim? Deneyimim genelde mağaza ve market sektöründeydi.

Hocam şu an milli eğitim iyup kapsamında okullara eleman alıyor. Hani boş kalmaktansa iyidir diye düşünüyorum.

Kız düzgünce zormuş niye hemen hemen kötüleme peşindesin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı