CS2'de kasa açmak haram sayılır mı?

Öncelikle merhaba baya bir konuşmuşsunuz neyse CS 2 kasa düşmesi peki harammı ve düşen kasayı satmak harammı hocalarım 😂

Seni bağımlı yaptığına göre evet haram

Eğer dine girecek olursan cs2 oynamak başlı başına şirk koşmak demektir, oynamak bile günahtır. Teknolojiyi dinle yan yana koymayın.

A kişisi bir kasa açıp içinden çıkan eşyayı B kişisine veriyor. B kişisi bunu satabilir, kullanabilir, istediğini yapabilir. Buna kumar diyorsunuz.

A kişisi oyun satın alıyor. Oyunu oynuyor ve belli zaman aralıklarında RASTGELE eşya kazanıyor. Bunu satabilir, kullanabilir, istediğini yapabilir. Buna kumar demiyorsunuz.

İlginç bakış açılarınız var.

Kasa açıp eşya elde etmek ile haftalık ödüllerden eşya elde etmek arasındaki farkı bana açıklar mısınız?

A kişisi bir kasa açıp içinden çıkan eşyayı b kişisine veriyor. B kişisi bunu satabilir, kullanabilir, istediğini yapabilir. Buna kumar diyorsunuz.

A kişisi oyun satın alıyor. Oyunu oynuyor ve belli zaman aralıklarında rastgele eşya kazanıyor. Bunu satabilir, kullanabilir, istediğini yapabilir. Buna kumar demiyorsunuz.

İlginç bakış açılarınız var.

Kasa açıp eşya elde etmek ile haftalık ödüllerden eşya elde etmek arasındaki farkı bana açıklar mısınız?

1. örnekteki a kişinin kasa açmak için gerekli olan parayı nereden bulduğu ile alakalı bir durum haram olup olmaması. Eğer kendi parasını yatırıp kasa açıyorsa haram. Ama haftalık ödüllerde gelen kasayı yine haftalık ödüllerde gelen dropları satıp anahtar alıyorsa haram değil diye düşünüyorum.

Kendi paranı riske edip kasa açıp katlamaya çalışmakla, rulet oynamak aynı mantık. İkisinde de amaç parayı riske atıp daha fazlasını almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı