Kolayca Taşınabilecek ITX Bilgisayar

Cano8711

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, sistemimdeki Ryzen 3 2200G'yi 3700X ile değiştirip 5700XT ekran kartı almayı düşünüyorum, bu sırada çıkan bu CPU ile hem yazlığa, arkadaşlarıma giderken yanımda taşıyabileceğim bir sistem yapmak istiyorum, Sisteme ekran kartı takmayacağım ve sadece 2 tane RAM ve M.2 SSD olacak bu yüzden olabildiğince yerden kazanırım diyorum. Bunun için uygun kasa tavsiyeleriniz var mıdır? ITX Anakart tavsiyesine de açığım henüz almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
B450i strix veya msi gaming plus ac alabilirsin. Gaming plus modelinin vrmleri daha kaliteli gidip 3900x'e bile hız aşırtma yapabilirsin, strix bi tık daha aşağısı. Ama 2 tane m2 slotu ve daha yüksek ram frekansı vs. gibi ekstra özelliklerden dolayı strix daha iyi. Bu arada Türkiye'ye gönderiyorlarsa amazon.de'den almanı öneririm daha ucuza geliyor.

AM4 platformunda olan anakartlar Türkiye sınırları içine pek girmiyor. Nanokatolog alışverişi yapmanızı tavsiye etmem. M-ATX anakartlı, konsol boyutunda kasalar ile tavsiye yapabilirim.
Yurtdışından getirtebilirim çok tanıdık var atar bavula getirirler, mATX anakart sistemli kasalar pek taşınmıyor, bunu daha önce denedim
B450i strix veya msi gaming plus ac alabilirsin. Gaming plus modelinin vrmleri daha kaliteli gidip 3900x'e bile hız aşırtma yapabilirsin, strix bi tık daha aşağısı. Ama 2 tane m2 slotu ve daha yüksek ram frekansı vs. gibi ekstra özelliklerden dolayı strix daha iyi. Bu arada Türkiye'ye gönderiyorlarsa amazon.de'den almanı öneririm daha ucuza geliyor.
b450i strix sanıyorum en çok tercih edilen iATX kartlardan bir tanesi, bende onu almakta karar kıldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı