Kola'yı Nasıl Bilirsiniz?

Kolayı Nasıl Bilirsiniz ?

• İçmeden duramıyorum.

• İçmem/İçittirtmem.

• Faresini azaltmasalar güzel içecek.

• Arabamın jantlarını cilalarım.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Şimdi şöyle bir durum var. Kolanın içinde meyan kökü var değil mi? Koskoca fabrika meyan kökü tarlasına kepçelerle giriyor ve toprak fare filan olduğu gibi alıp kıyıyor sonra da fabrikaya gönderiyorlar. Bu durumda kolaya rengini veren şey yalnızca meyan kökü değil fare kanı ve iç organları. :)

Bu dinde bence sence yok. Haram mı değil mi ona gelince biz alimlerin dediğine bakarız sitelerde yazana değil. Ayrıca şüpheli şeylerden kaçmak lazım gelir. Bırakamıyorum saçmalığına gelince kendini kandırma insan isterse yapar.
Haramsa içme arkadaşım. Burada herkes müslüman değil.

O değilde su gibi içiyorum içim çürümüştür herhalde. Hesapladım da yılda 400 litre falan ediyor. Müptelası olmuşuz abi :D

Şimdi şöyle bir durum var. Kolanın içinde meyan kökü var değil mi? Koskoca fabrika meyan kökü tarlasına kepçelerle giriyor ve toprak fare filan olduğu gibi alıp kıyıyor sonra da fabrikaya gönderiyorlar. Bu durumda kolaya rengini veren şey yalnızca meyan kökü değil fare kanı ve iç organları. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca 1000 mesaja ulaşmışsın hayırlı olsun.

Bir ara suyu unutmustum sadece kola iciyordum. Sigarayla beraber onuda biraktim...
Simdi senede 3-5 lite anca tüketiyorumdur... :)
Bendede tam tersi, suyu haftada birkaç kez içerim. Üzücü ama böyle. ):

Haramsa içme arkadaşım. Burada herkes müslüman değil.
O yüzden 3. seçeneği ekledim bende. :D Demekki eskisi kadar katmıyolar ki an itibari ile 16 kişi o seçeneği seçmis. :eek:

Aslında çok aradığım bir içecek değil, yani babama eve gelirken al diye aramam. Olmazsa içmem, olursa eğer bir tek o varsa 1 bardak içerim. Yaz sıcağında annemin erik kompostosundan başka birşey içmem; sabah, öğle, akşam. (y)
Bende Kolasız sofraya oturamıyorum, resmen krize giriyorum. :) Kola olmadımı yemek yemeyip küsüp uyuyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı