Kolaylık açısından CoD Warzone vs PUBG

Herkese selamlar. Uzun yıllar sonra yeni bir sistem aldım, doğal olarak güncel oyunlara çok uzak kaldım. 2 gün önce CoD Warzone indirdim ancak sürekli ölüyorum 😁 en fazla 2-3 kill alabiliyorum. PUBG, Warzone'a kıyasla daha mı kolaydır? Battle Royale oyunlara alışmak için ne yapmam gerekir? Warzone bana çok zor geldi ya da ben beceremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum başta zorlanırsın ikisinde de, fakat oynarsan alışıyorsun, şu anda (şahsen) en iyi Battle Royale oyunu Warzone' dur. Oynarken alışırsınız.

Herkese selamlar. Uzun yıllar sonra yeni bir sistem aldım, doğal olarak güncel oyunlara çok uzak kaldım. 2 gün önce CoD Warzone indirdim ancak sürekli ölüyorum 😁 en fazla 2-3 kill alabiliyorum. PUBG, Warzone'a kıyasla daha mı kolaydır? Battle Royale oyunlara alışmak için ne yapmam gerekir? Warzone bana çok zor geldi ya da ben beceremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Warzone'da ilk başlarda başarısız olmanız tabi ki normal. Çünkü Meta neyse o an herkes o silahları oynar ve diğer silahlar güçsüz kalır. Mesela şu anda Mac-10 ve Kilo 141 Metda silahlar. Bunların levellerini Plunder modunda kasıp doğru attachment'ları takarsan rakibinle eşit bir fight atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı