Koleje gitmenin dezavantajları nelerdir?

Hocam dediğim konu kolejden koleje değişiyor vasat bir kolejde 2 yıl geçirdim aynı ilde TED koleji vardı ve benim durumumla apayrıydı gerek sosyal gerek akademik çok daha başarılı bir kolejdi ve pahalı olduğu içinde sadece lise diplomassı olsun diyede göndermiyordu veliler.

bizim şehrimizde Çamlıca,doğa koleji var birde Ted var bunlar iyi kolejler galiba

11 ve 12. sınıfta özele geçtim ve bence eğitim hayatımda yaptığım en mantıklı hareketti. Akadamik olarak başarı isteğin varsa düzgün bir okul seçip gidersen çok rahat edersin. Hocaların ilgisi alakası bazı saçma disiplin mevzularının ortadan kalkmış olması ve en önemlisi de zaman kazancın çok rahatlatıyor. 11 ve 12. sınıfta devlet okulu+ dershane yapan arkadaşlarım inanılmaz yoruluyordu sadece yol mevuzusu bile çok etkiliyor. Bence mantıklı bir karar ekonomik olarak durumun yetiyorsa.

Hocam özel okulların olması gereken özellikleri yalnızca büyük şehirlerde gerçekleşiyor. Diyelim bir dans türü öğrenmek istiyorsun eğer okul gerçekten özel okulda o hocayı sana bulmalı. Büyük şehirlerde çoğu okul dahi bunu yapamazken küçük şehirlerde asla mümkün değil. Bunları yapabilen bir özel okul olmadıkça devlet okulu her bakımdan daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…