2 saat zorunlu degil. Oynayinca rastgele dusuyor. Genelde oynarsam 3 saat icinde tum kartlari aliyorum, idle master kullanirsam cogunu 50-60dk’da veriyor.
2 saat zorunlu degil. Oynayinca rastgele dusuyor. Genelde oynarsam 3 saat icinde tum kartlari aliyorum, Idle Master kullanirsam cogunu 50-60Dk'da veriyor.
Dediginiz gibi olanlarda var. Belki sans belki de sebebi (kart düşürüp iade edilmesi vs) vardir. Ancak kendi adima yukarda dedigim gibi.
Mesela heavy rain 94dk:
The house da vinci 60dk:
vb.
1. 0 level üstü olman lazım ( En az 5 dolar yatırman gerek yani.)
2. Önce Sam.Picker indir ve kart kasmak istediğin oyunları çalıştır, bir yandan da Idle Master' ı hızlı moda al. Yüksek ihtimalle 3,5 4 saatte tüm kartların düşecektir.
3. Koleksiyon kartları satarken dikkat et, zararına satma. Kâr etmeye çalış.
4. VAC koruması olan oyunları kara listeye alabilirsin. Ben Left 4 Dead 2 ve CS:GO ' da kart kastım, ban yemedim fakat sen içinin rahatlaması açısından yapmalısın.
Önereceğim Rehberler: @arda662 hocamdan Rehber: Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme @Turgineer hocamdan Rehber: Steam koleksiyon kartları ile kar etmek @Onur Altuğ Sever hocamdan Steam Achievement Manager/SAM.Picker Rehberi ( Sam.Picker başarım kasmaya yarıyor ama bizim amacımız şu anda o değil. Rehberi atma sebebim az da olsa bilgi edinmen ve indirme linki hakkında kafanın karışmamasına vesile olmak. @ASSEF hocamdan Rehber: Idle Master'a kara liste kodlarını hızlı girme (Kendim denemedim ama yorumlarda deneyenler var, bilgi edinebilirsin.)