riseisback
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar selam. Şuan envanterimde yaklaşık 55 adet koleksiyon kartı var. Sizce kartlar indirimden sonra değerlenir mi? Yoksa şimdi satmam daha mı mantıklı olur?
CS çıkartması ne oluyor?Kartların değeri genelde aynı oluyor. 2-3 sene önce 15 kuruş olan kart 44 kuruş falan şuanda. Kârı seni ne kadar tatmin eder bilemem. Onun yerine CS çıkartması al illa ki değerlenir.
Arkadaşlar selam. Şu an envanterimde yaklaşık 55 adet koleksiyon kartı var. Sizce kartlar indirimden sonra değerlenir mi? Yoksa şimdi satmam daha mı mantıklı olur?
CS çıkartması ne oluyor?
Arkadaşlar bir de önerebileceğiniz oyunlar var mı kartları para eden? İndirim bitmeden almak istiyorum.
Arkadaşlar bir de önerebileceğiniz oyunlar var mı kartları para eden? İndirim bitmeden almak istiyorum.
CS go hakkında hiç birşey bilmiyorum, hangilerini almaliyiz? SG 553 varmış arada bir 70 kurusa kadar çıkıyormuş bunun gibilerini?CS:GO stickerları yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.