ktskn
Hectopat
Hocam konuyu okursanız her şeyi detaylı yazmışım. +100TL kârım var şu anda.Kaç tl kar yaptiniz?
Hocam konuyu okursanız her şeyi detaylı yazmışım. +100TL kârım var şu anda.Kaç tl kar yaptiniz?
Hepsi satildimi ? Kartlarin şuan butun kartlarimi cikartim birazdan hepsini satiliga koyicam ve tekrar oyun alicagimHocam konuyu okursanız her şeyi detaylı yazmışım. +100TL kârım var şu anda.
200 tane satılmayan kaldı. 600 tane sattım.Hepsi satildimi ? Kartlarin şuan butun kartlarimi cikartim birazdan hepsini satiliga koyicam ve tekrar oyun alicagim
Bende baya aldim 150 koleksiyon kartimin hepsini cikardim satiyom yarin tekrar alip ayni gaz devam edicem200 tane satılmayan kaldı. 600 tane sattım.
0.70 kuruş üstü oyunları almanı pek önermen. Kârı daha düşük çünkü.Bende baya aldim 150 koleksiyon kartimin hepsini cikardim satiyom yarin tekrar alip ayni gaz devam edicem
Şuan 0.60 oyunlardayim 0.70 gelince birakirim0.70 kuruş üstü oyunları almanı pek önermen. Kârı daha düşük çünkü.
Bir de level kasmanin başka yöntemi var mı?
Eğer satilmayan kartlar varsa rosete dönusturucem indirim bitene kadarHocam topluluk görevlerini yapabilirsiniz 500 XP verdiğini söylüyor rozetim ama 10 leveli geçmiştim onun sayesinde ve 10 leveli geçince oyunlarda parlak kart düşürebiliyorsunuz.
36 elmasim vaar eskiden kalma ne yapmami onerirsiniz?Hocam topluluk görevlerini yapabilirsiniz 500 XP verdiğini söylüyor rozetim ama 10 leveli geçmiştim onun sayesinde ve 10 leveli geçince oyunlarda parlak kart düşürebiliyorsunuz.
Eğer satilmayan kartlar varsa rosete dönusturucem indirim bitene kadar.
36 elmasim vaar eskiden kalma ne yapmami onerirsiniz?
Steamde yeniyim bilmiyom hocamElmas konusunu bilemem ama hocam mağazada keşif kuyruğumu tamamladım bugün ama koleksiyon kartım gelmedi bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.