Koleksiyonluk arabalar nereden alınır?

fenerbahceli49

Decapat
Daha fazla  
Konuda gördüğünüz gibi nereden alabilirim? Marketlerde stoklar ne zaman yenileniyor bunları yazarsanız sevinirim. Bir de hangi marka/model arabalar nadir çıkıyor?

@borisyeisar

Marketlerin kataloğunu takip edip erkenden gideceksin hangi marketse, stok yenileme olayı da şubesine göre değişir. LCW'de bakabilirsin ayrıca.

Beni etiketlediğinize göre Hot Wheels arıyorsunuz. Hemen hemen her yerde var, bizim burada kırtasiyelerde bile var. Beğendiğiniz, belirli tarihe özel araçları toplayın. Mesela Tokyo 2020 baskılı araçlar vardı, aldım 1 tane ben. Ayrıca Treasure Hunt diye bir olay var, internette araştırın onu. Kutusunu açmadan saklamak gerek bu Hunt olanları.

Beni etiketlediğinize göre Hot Wheels arıyorsunuz. Hemen hemen her yerde var, bizim burada kırtasiyelerde bile var. Beğendiğiniz, belirli tarihe özel araçları toplayın. Mesela Tokyo 2020 baskılı araçlar vardı, aldım 1 tane ben. Ayrıca Treasure Hunt diye bir olay var, internette araştırın onu. Kutusunu açmadan saklamak gerek bu Hunt olanları.

Hocam treasure huntları biliyorum bugün 5 6 farklı yer gezdim hiçbir yerde tam istediğim gibi yoktu bazı yerlerde direkt yoktu. Mesela Migrosun en büyük haline bile gittim orda Hot Whells yoktu.

Hocam treasure huntları biliyorum bugün 5 6 farklı yer gezdim hiçbir yerde tam istediğim gibi yoktu bazı yerlerde direkt yoktu.
AVM'lerdeki oyuncakçılarda ve büyük marketlerde çok çeşit var. Her gün almanıza gerek yok, beğendikçe alın. Koleksiyon yapmak her şeyi almak değil, buna çok dikkat edin. Bir süre sonra kendinizi kaptırabilirsiniz.

Şu ana kadar her Migros'ta denk geldim ben. Bazen reyon başlarına asıyorlar.

Belirli bir modeli toplamaya özen göstermek de çok zevkli. Bende 19 farklı Porsche 911 var.
Evet hocam bende öyle yapmayı planlıyorum ama istediğim modellere denk gelemedim sadece MatchBox lar vardı.

Evet hocam bende öyle yapmayı planlıyorum ama istediğim modellere denk gelemedim sadece MatchBox lar vardı.
Her zaman denk gelemiyorsunuz hocam. O 19 arabayı toplamak bayağı zamanımı aldı. İstediğim araçlara arka arkaya 5-6 defa denk gelemediğim oldu. Bizde çok çeşidi olan yerler yok maalesef. Yurt dışında kocaman reyonları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı