Kollarım çok ince

kerimtpkn

Femtopat
Daha fazla  
Boyum 180, kilom 63 kilo alınca direk yanağa alan birisiyim kollarım çok ince çok zargana duruyorum, bacaklarımda sıkıntı yok bacaklarım kalın fakat kollarım ince spor salonuna gidecek vaktim yok fakat eve her kolumu kalınlaştırmaya yarayacak şeyler sipariş edebilirim, aşırı bir kas istemiyorum bir nebze kalın kollarım olsun normal kollarım olsun bana yeterli şu an çubuk gibi duruyor çünkü. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dambılla çalışman yeterli olur gün içinde daha kalorili yiyecekler tüketebilirsin ve daha sık yiyebilirsin ama sıkıntılı bir durumsa doktora danışman en iyisi olacaktır.

Dumbella olacak iş değil bu bir spor salonuna yazılın bence çok zayıfsınız. Ayrıca bacaklarınız da zayıftır büyük ihtimal size kalın geliyordur aynadan bir daha bakın bacağınıza.

Kardeşim en az 80 kiloluk z barı olan bir ağırlık seti al. Önceliğin sporu severek yapmak olmalı, bir gün göğüs sırt omuz bir gün bacaklar ve kollar şeklinde bir ful body programla başlayabilirsin. Gövde-uzuvlar-dinlenme şeklinde. Öyle dambıl alayım kol çalışayım olmaz. 1 ay boyunca bu şekilde çalışırsın ondan sonra güzel bir program yaparsın kendine devam edersin. Ben yaklaşık 4 yıldır evde yapıyorum sporumu 184 boy 95 kilo kollar 45 cm, yağ oranım biraz yüksek yediğime içtiğimde çok dikkat etmiyorum ama canavar gibiyim yani. 1 aydan sonra creatin al mutlaka, b12-d3-omega3-zma vitaminlerinide tavsiye ederim b12 yi ilk 1 ay düzenli hergun al sonra iki günde bire düşür amaç vücuttaki b12 seviyesini yukarıda tutmak. Beslenmeden söz etmeye gerek yok, butcen uygun bir beslenme programı yaparsın. Günlük 1 saat ayaracaksın hayatın değişecek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı