Killer2834
Kilopat
Benim de boy kısalığı var yaş 15 boy 1.49
Ailende veya akrabalarında boy orantısı düşükse normaldir. 15 yaş daha gelişim çağı sayılır basketbol ve yüzme gibi etkinliklere gidersen biraz daha arttırabilirsin.Benim de boy kısalığı var yaş 15 boy 1.49
Kardeşim bilek güreşi sorun değil arkadaşların dediği gibi kısa kol avantajlı olur. Güçsüz olman bir sağlık problemi olabilir. Boyuna göre kilon bu yaş için ideal. Sana tavsiyem bu yaşlarda spor salonunda ağırlık çalışması fitness gibi şeyler yapma yaşın gençken gerçek spor yap. Ne yaptığının önemi çok yok. Sevdiğin bir sporu ücretsiz kulüplerde yapabilirsin ki maddi durumun müsait olsa da muhakkak ücretsiz spor kulüplerini tercih et. Basket futbol voleybol ve kendi önerim mükemmel bir spor olduğunu düşündüğüm boks yapabilirsin. Spor hem vücudunu sağlıklı geliştirebilmeni sağlar, zihinsel gelişimine katkıda bulur. Sosyal çevrenin daha güzel olmasını sağlar . Emin ol derslerinde bile faydasını görürsün. Lise ve üniversite çağlarında bir çok spor yapmış birisi olarak söylüyorum. Boks kulübü bulmak maalesef her zaman mümkün olmuyor. Kickboks tercih etme alternatif olarak vücudu bozduğunu ve direk kavga odaklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi gıda tüketimine dikkat et. Aşırı güçsüzsen bir doktora görün bunun kaslarınla ilgisi olmayabilir. Gücün arkadaşlarına göre azsa sadece o zaman dediğim gibi spora başlaman fazlasıyla yeterli.
Benim de boy kısalığı var yaş 15 boy 1.49
Ailesel olarak o zaman çok fazla olmasa da boy uzayacaktır ancak çok fazla bekleme. Dediğim sporlar ile desteklemeye çalışın.Annem 1.55, babam 1.60
Bu şekilde olup 1.80-1.90 olan insanlar biliyorum. Sen düzgün besleneceksin altın nokta burası. Kardeşim sağlıklı besin ne buluyorsan götür. Annen melemen mi yaptı götür. Yumurta mı var yumul, bulgur, nohut, fasulye,et, pirinçte olur götür kardeşim. Beğenmeyeceksin ama ileride anlarsın değerini, al büyük boy yoğurtlardan beğenmeye beğenmeyede olsa her akşam bir tane bitir. Beğenmiyor da olsan her gün cips, çikolata yiyeceğine al bir litrelik süt dik kafaya, canın çok çekerse yanına bir küçük kek ye. Evde sağlıklı ne yemek pişiyorsa göm. Ama bunları yaparkende dışarı çık gez yürü koş, spor yap. Git parka asıl çek kendini barfiks çek evde boş bulununca şınav çek. O yaşlarda göt göbek hikaye. Bende sizin yaşlarınızda götlü göbekliydim. Kızlar öyle ayılıp bayılmazlardı fiziğime. Ayılıp bayılsalar hem ne olacak o yaşlardaAnnem 1.55 babam 1.60
Annem 1.55 babam 1.60
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.