Daha triceps odaklı çalışın hocam(çünkü kolun büyük kısmını triceps kaplar), ayrıca hem biceps hem triceps için ara ara ağır kilo birleşik egzersizlere girin. Örneğin ağırlıklı chin up veya ağırlıklı elmas şınav. Demek istediğim sadece bunları yapmanız değil tabii, izole hareketler de yapmalısınız. Ben deneyimlerime dayanarak "construction curl" öneririm, zaten bir araştırma bu hareketin biceps kasını en izole eden hareket olduğun söylemişti. Beslenmenize dikkat edin, özellikle creatin çok işinize yarar. Tabii zorunlu değil, zaten pahalı olduğu için ben de alamıyorum. Özellikle izole hareketler için 1 hareket yapmayın, kasın farklı noktalarına hasar verebilmek için birden fazla izole hareket yapmanız lazım. Boy, kilo, yağ oranınız ve kolunuzun ölçüsü hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca tepe noktası yüksek biceps için düz kol egzersizlerini önerirler, tabii vücutçular için bir tık zor bu hareketler. Bunları jimnastik ve calisthenics sporcuları yapar, çoğu kişi bu yüzden serbest ağırlık kullanmadan yaptıkları eşsiz bicepslerine hayran olur.