Kollarımdaki damarların gözükmesi

phlegethos

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
14 yaşındayım, 1.70 boyum ve 55 kiloyum . 2 Senedir düzensiz spor yapıyorum yani dambıl , mekik, şınav, barfiks zamanı yok bunların. Soruma gelince kollarımda baya bir damarlar falan var . Spor yapınca çıktı heralde bunun yararları ve zararları var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 15 yaşındayım, 1.64 boyum ve 48 kiloyum. Hiç spor yapmadım. Bende de görünüyor. Hastanede işe yarıyor. Bazı hareketler ile yer değiştiren damarlar var bazen onlarla oynuyorum. Hiç zararını görmedim.

Dostum ben sağlık öğrencisiyim sana nedenini söyleyeyim Spor yaparken kaslarını kısaca kolunu zorlarsın, bu eylemden dolayı koluna daha az kan gelir ve damarların şişmeye başlar. Sana tavsiyem biraz çalıştıktan sonra örneğin: 10dk sonra dinlen ve devam et. @phlegethos

Bende oynamayı seviyorum arada oynuyorum . Evet hastanede hemen damarı görüp aldılar kanı . Artık düzenli spora başlayacam zaten yani bir program yapacam .

Bizim sınıfta vardı . 14 yaşında 1.80 ' den garanti uzun ama kilosunu bilmiyorum .

Çok saçma yorum yapan birisi var adı lazım değil.

Dambıl çalıştığın kas dokusu geliştikçe üstündeki damarları yukarıya doğru itiyor ve buda damarların ortaya çıkmasına etki ediyor. Aynı durum bende de var dambıl yapınca dikkat et daha çok belirginleşir kas dokusu için daha çok protein (besin) gerekir ve kan o bölgeye hücum eder.

Herkes ağırlık çalıştığın için oluyor diyor. Ben tüm gün oturuyorum bende neden var?

Genetikle alakası var mı ? Çünkü babamda ve abimde de damarlar gözüküyor ve fazlasıyla .

@HasanTurhan ne yapmam gerek yani tam anlamadım da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…