Kollarımdaki damarların gözükmesi

Damarların görünmesi iyi olabilir. Söylediğim gibi kan alma daha kolay. Geçen sene 2 yerimden serum takmaya çalıştılar ama takamadılar 3. yere serum takabildiler. :)
 
Ayrıca kızlarda etkileniyor anlamadım ama etkileniyor :D . Okulda ünlü olmuştum gören kasını sıksana falan diyordu :D
 
Genetikle alakası var mı ? Çünkü babamda ve abimde de damarlar gözüküyor ve fazlasıyla .

@HasanTurhan ne yapmam gerek yani tam anlamadım da .
Bir şey yapmana gerek yok. Kötü bir şey değil hastalık değil bir şey değil sen kas yapmaya devam ettikçe artacak o. Spor salonunda bir abimiz 7 yıldır yapıyor harita gibi olmuş kolları. Ama sen evde yapıyorsun bu o kadar çok olmaz.
 
14 yaşındayım, 1.70 boyum ve 55 kiloyum . 2 Senedir düzensiz spor yapıyorum yani dambıl , mekik, şınav, barfiks zamanı yok bunların. Soruma gelince kollarımda baya bir damarlar falan var . Spor yapınca çıktı heralde bunun yararları ve zararları var mı ?

........Artık düzenli spora başlayacam zaten yani bir program yapacam .

Mekik, şınav ve barfiks dışında ekstra ağırlık çalışması büyüme-gelişim döneminde düzenli yapıldığı takdirde özellikle uzun kemik uçlarının erken dönemde kalsifiye olmasına ve büyümelerinin durmasına sebep olmaktadır. 18-19 yaş öncesi ağırlık çalışmalarına yönelmeyin.
 
Hani protein falan öyle şeyler dedin diye sordum yani . Benim kollar yol gibi :D . Kolumun iç-dış bölümünde , elimde ve pazularda var .

Herkes diyor zaten ama boyum 1.70 oldu bir 5-10 cm daha uzasa yeter bana :D . Hatta bu bile yeter babamla aynı boydayım ve babamla dalga falan geçmiyolar :D .
 
Hani protein falan öyle şeyler dedin diye sordum yani . Benim kollar yol gibi :D . Kolumun iç-dış bölümünde , elimde ve pazularda var .
3 kilo dambıl yap sen. Bak bir abi tavsiyesi olarak söylüyorum vücudunun gerekli olan protein,amino asitlerini... vs. kas yapmakta değil boyunun uzaması, fiziksel gelişiminde kendisi kullansın. Az kilolarla çok set yapmak iç kas yapar bu daha iyi. Çok gördüm 10 kilo alıyor 2 set 12 kere yapıyor ama boş. Ben 5 kilo 3 set 100 kere yapıyorum görüntüm ona göre daha az kas var gibi görünüyor ama benimkisi daha sert ve daha güçlüyüm ona göre.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı