Kollarımdaki damarların gözükmesi

Bende 5 kilo var zaten direk 5 kilo ile başladım . Bir çekmeye 150 tane çekiyorum .

Set derken hepten değil parça parça mı ? Yani 150 tane iste 50-50-50 mi ?

Şu ana kadar hiç setli falan çalışmadım .

14 yaşındasın fazla benimkisi sadece tavsiyedir kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin. Önemli olan senin sağlığın. Başkalarına hoş görünmek veya gel kasıma bak yapmak için o kadar yüklenme vücuduna onunda zamanı gelir lise sona gelde bi.

Arkadaslar yasiniz daha tam yetiskin degil o yuzden boyle sporlarla fazla ugrasmayin buyume ve gelisme konusunda sikinti yasarsiniz.

Damarların gözükmesi kalıtsal bir özellik. Kimi 10 kilodur gözükmez kimi 100 kilo yağ tulumudur gözükür.

Gelelim kanı alma olayına. O gördüğün damarlar toplar damardır. Ve toplar damarlardan kan alınmaz.

Damarların çıkma sebebi ise kasların oksijen ihtiyacını karşılamak için kalbin daha basınçlı kan pompalaması ve damarların genişlemesi.

Vücut çalışa çalışa kaslara daha çok kan gidiyor, giderkende damar genişliyor. Eğer yağ oranında azalırsa kaslar daha çok görünür bununla birlikte damarlarda görünür. Bu olaya definasyon denir Body Building dünyasında.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı