İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2021 #1 Bir çay bardağı kadar kolonya içtim tadını merak ettiğim için, kör olur muyum? Kolonyanın markası Green World.
Bir çay bardağı kadar kolonya içtim tadını merak ettiğim için, kör olur muyum? Kolonyanın markası Green World.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.684 Makaleler 21 Çözümler 99 22 Haziran 2021 #2 Merdiven altı kolonyalarda metanol olduğu zaman kör olunuyor diye duymuştum. Hangisini içtiğini bilemeyiz.
Merdiven altı kolonyalarda metanol olduğu zaman kör olunuyor diye duymuştum. Hangisini içtiğini bilemeyiz.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 22 Haziran 2021 #3 Bu konuyu hangi moderatör onayladı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 22 Haziran 2021 #4 Bu konuyu moderatörler neden onaylar anlamıyorum gerçekten.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 Güzel konu gözünüz kör olmaz herhalde.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Haziran 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Moderasyon ekibine ve konu sahibine armağan ediyorum. Edit: Doktora gidiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Moderasyon ekibine ve konu sahibine armağan ediyorum. Edit: Doktora gidiniz.
ChekovunPeruğu Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #7 İnsan08 dedi: Bir çay bardağı kadar kolonya içtim tadını merak ettiğim için, kör olur muyum? Kolonyanın markası Green World. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olursun. Hatta bu konuyu yazarken olmadığına şükret.
İnsan08 dedi: Bir çay bardağı kadar kolonya içtim tadını merak ettiğim için, kör olur muyum? Kolonyanın markası Green World. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olursun. Hatta bu konuyu yazarken olmadığına şükret.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 22 Haziran 2021 #8 Sağlık şakaya gelemez. Alkol oranı nedir? Bir çay bardağı içseydin tahtalıköyü boylamıştın. Yalan yalan konuşma. Eğer içtiysen doktora git.
Sağlık şakaya gelemez. Alkol oranı nedir? Bir çay bardağı içseydin tahtalıköyü boylamıştın. Yalan yalan konuşma. Eğer içtiysen doktora git.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 22 Haziran 2021 #9 Bir şey olmaz koronaya iyi geliyor diyorlar (!) Ya abi bir hastane ye git bence kanka.Kütahya'da, kolonya içen kişi öldü
Bir şey olmaz koronaya iyi geliyor diyorlar (!) Ya abi bir hastane ye git bence kanka.Kütahya'da, kolonya içen kişi öldü
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 22 Haziran 2021 #10 Tadını merak eden biri neden zararlı olucağını bile bile bir çay bardağı kadar içer ki? Çay kaşığı kadar desen neyse de bayağı içmişsin yani. Acilen git bir doktora görün.
Tadını merak eden biri neden zararlı olucağını bile bile bir çay bardağı kadar içer ki? Çay kaşığı kadar desen neyse de bayağı içmişsin yani. Acilen git bir doktora görün.