oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2022 #11 mertcan6789 dedi: Hocam faydalımı zararlı mı bilmiyorum ama yaraya kolonya döküyolar ve çok yanıyor diyorlar mikroplar ölüyor sizce bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yarayı bilmiyorum da sinek ısırığının yarasına çok iyi geliyor. Teknik açıdan faydalı mı bilmem ama orayı yakıp kaşıntıyı geçiriyor.
mertcan6789 dedi: Hocam faydalımı zararlı mı bilmiyorum ama yaraya kolonya döküyolar ve çok yanıyor diyorlar mikroplar ölüyor sizce bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yarayı bilmiyorum da sinek ısırığının yarasına çok iyi geliyor. Teknik açıdan faydalı mı bilmem ama orayı yakıp kaşıntıyı geçiriyor.
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #12 Şu konuyu okuyunca buzdolabından sopsoğuk kolonyayı suratıma boşaltasım geldi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #13 oynozan dedi: Baş ağrısında ele kolonya döküp burnun yanana kadar koklamak gibi rahatlatan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam çok aşırı koklamayın, kolonya fazla kullanımda ciddi zararları vardır.
oynozan dedi: Baş ağrısında ele kolonya döküp burnun yanana kadar koklamak gibi rahatlatan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam çok aşırı koklamayın, kolonya fazla kullanımda ciddi zararları vardır.
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2022 #14 Itechin.g dedi: Hocam hatırlamıyorum ama özellikle cam ve işlemeli şişede satılıyorsa uzak durun. Genişletmek için tıkla... Umarım kolonyadır. : )
Itechin.g dedi: Hocam hatırlamıyorum ama özellikle cam ve işlemeli şişede satılıyorsa uzak durun. Genişletmek için tıkla... Umarım kolonyadır. : )
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #15 Zararlarını yazacak arkadaş varsa buyursun yazsın kullanıcılar bilgilenir
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 25 Ocak 2022 #16 Faydalı bilgiler öğrenmiş oldum, teşekkürler.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #17 mertcan6789 dedi: Hocam faydalımı zararlı mı bilmiyorum ama yaraya kolonya döküyolar ve çok yanıyor diyorlar mikroplar ölüyor sizce bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam bunun hakkında kesin bir bilgi veremem, bazı haber sitelerine baktığımda yaraya dökmenin yararlı bakterileri öldürüğü söylenmiş. caliskan0221 dedi: Faydalı bilgiler öğrenmiş oldum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. TheTruthTeller dedi: Şu konuyu okuyunca buzdolabından sopsoğuk kolonyayı suratıma boşaltasım geldi. Genişletmek için tıkla... Kolonyayı buzdolabında neden tutuyorsunuz ironi yaptınız herhalde. Son düzenleme: 28 Ocak 2022
mertcan6789 dedi: Hocam faydalımı zararlı mı bilmiyorum ama yaraya kolonya döküyolar ve çok yanıyor diyorlar mikroplar ölüyor sizce bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam bunun hakkında kesin bir bilgi veremem, bazı haber sitelerine baktığımda yaraya dökmenin yararlı bakterileri öldürüğü söylenmiş. caliskan0221 dedi: Faydalı bilgiler öğrenmiş oldum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. TheTruthTeller dedi: Şu konuyu okuyunca buzdolabından sopsoğuk kolonyayı suratıma boşaltasım geldi. Genişletmek için tıkla... Kolonyayı buzdolabında neden tutuyorsunuz ironi yaptınız herhalde.
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #18 XEfe.Bey dedi: Kolonyayı buzdolabında neden tutuyorsunuz ironi yaptınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede duracak başka ? Soğuk soğuk iyi oluyor işte.
XEfe.Bey dedi: Kolonyayı buzdolabında neden tutuyorsunuz ironi yaptınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede duracak başka ? Soğuk soğuk iyi oluyor işte.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Haziran 2022 #19 TheTruthTeller dedi: Hocam nerede duracak başka ? Soğuk soğuk iyi oluyor işte. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
TheTruthTeller dedi: Hocam nerede duracak başka ? Soğuk soğuk iyi oluyor işte. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.