- Makaleler
- 12
Sular kesildiği için sabun ile elimi yıkayamıyorum. Ben de kolonya kullandım. Sizce kirli bir yere dokunduktan sonra hangisi daha iyi temizliyor?
Tabii ki sabun. Başta el sabunu, sonra sıvı sabun. Kolonya dezenfektandan bile az temizler.
Ciddi misiniz? Ben kolonya ile yüzeyleri de temizliyordum. Kolonyada alkol var ve yakıcı bir madde. Nasıl temizlemiyor? Mikroplar üzerinde etkili değil mi?Sabun ve su. Kolonya ile el yıkanmaz.
Ciddi misiniz? Ben kolonya ile yüzeyleri de temizliyordum. Kolonyada alkol var ve yakıcı bir madde. Nasıl temizlemiyor? Mikroplar üzerinde etkili değil mi?
Peki bol bol kolonya dökersem sabunu geçer mi?Kolonya da temizliyor ama diğerleri daha iyi temizliyor.
Peki bol bol kolonya dökersem sabunu geçer mi?
Doğru bildin, titizim. Biz de sabunun gerekli olduğunu biliyoruz da sular kesik olduğunda mecburen kolonya kullanmak gerekiyor.Sabun zaten el için yapılmış o yüzden sabun daha iyi. Kolonya ile çok sıkmana gerek yok az sık yine temizlenir. Fazla hijyenikseniz bilmiyorum.
Kolonya ne için?Yüzey temizliği ayrı, el temizliği ayrı, dezenfeksiyon ayrı şeyler. Bir insanın elindeki çamuru temizlemesi için en uygun yöntem bol su ve sabundur. Yüzeyler için yüzey temizleyici mendiller/kimyasallar, dezenfeksiyon için de dezenfektanlar var.
Doğru bildin, titizim. Biz de sabunun gerekli olduğunu biliyoruz da sular kesik olduğunda mecburen kolonya kullanmak gerekiyor.
Kolonya ne için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.