- Makaleler
- 12
Sular kesildiği için sabun ile elimi yıkayamıyorum. Ben de kolonya kullandım. Sizce kirli bir yere dokunduktan sonra hangisi daha iyi temizliyor?
Kolonya ne için?
Özetle su olmadığı zamanlarda temizlikte kullanılabilir.Alkol ele dökülüp hemen buharlaştığı için, biraz da yanma hissi verince ferahlatır, ayıltır insanı. Pandemide çok tercih edilmesinin sebebi alkollü olması, mikropları yakması.
Islak mendilde alkol yok ki. El üzerinde daha fazla mikrop kalmaz mı?Fazla kullanımı cildi tahriş edebilir, alkolden yapıldığı için çok solunduğu zaman da uzun vadede zararlı. Su yokken ıslak mendille elini silebilirsin.
Islak mendilde alkol yok ki. El üzerinde daha fazla mikrop kalmaz mı?
Peki ıslak mendilin üzerine kolonya döküp silmeye ne dersin?Temizlemekten kastın ne? Yemek sonrası elini ağzını temizlemek mi? Bahçede çalışıp elin toz toprak mı oldu? Bisikletin zincirini değiştin de elin yağ mı oldu? Saydığım bu durumların hepsinde de su yok ise önce ıslak mendille silmek daha faydalı.
Biz temizliğe önem gösteriyoruz. Bundan dolayı biraz abartmış olabiliriz. Yapay zekaya bu kadar soru sorsam pes etmezdi.Kolonyalı mendiller var, sen onu kullan direkt. Konu saptı iyice, şu an daha nasıl zorlayabilirim diye soruyorsun sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.