Koltuk altı terlemesi nasıl önlenir?

1. Yağ oranımı azaltmak için ve kamburumu düzeltmek için spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
2. İlaçların fiyatı önemli değil hocam. Yeter ki terlemeyi kessin alırım ben. Sağlık her şeyden önce gelir.

Spora kesinlikle yazıl ve vazgeçme. Kendini fiziksel ve psikolojik olarak iyi hissedersin. Driclor kesin çözüm denemeni öneririm.

Tek bir şey söylemek istiyorum. Arkadaş kış, yaz fark etmeden terliyorsa büyük ihtimal kiloyla alakası yok. Tek bildiğim budur.

Hocam onların derdi kilolu falan olmam değil. Onların derdi benim ben olmam. Yani ben olduğum için alay ediyorlar. (konuşmam, kilom, terlemem falan filan)

Diyetisyen boş. Doyacak kadar ye ve deli gibi koş zıpla. Yürüyerek kilo vermek çok zor. Basketbol futbol gibi şeyler de yapabilirsin. Özellikle basketbol hızlı kilo verdirir.

Arkadaşlar anca yazabildim kusura bakmayınız, forum da arkadaşların dediklerini yaptım ve sonuçlar :
  • Teri emmesi için yarım kollu beyaz atlet giydim ama hiçbir etkisi falan olmadı.
  • Koltuk Altı Ped'i aldım, 1 saat de terleme devam etti yine. Onun da etkisi olmadı.
  • Terleme önleyici deodorant falan da aldım ama sadece ter kokusunu aldı. Ter yine kaldı.
Yani anlayacağınız üzere sonuç başarısız Benim terlemem de normal değil. Aşırı derece de terliyorum. Birde Adana da yaşıyorum. Adana'nın sıcağı da bir başka.

Konuyu tekrar hortlatıyorum ama bu ürünü alıp her gün önce koltuk altınızı sonra da sabunu ıslatıp koltuk altınıza sürün ve yıkayıp iyice kurulayın cidden işe yarıyor aynı terleme sorunu bende vardı aşırı terliyordum okulda her şeyi denedim arkadaşımın önerisi üzerine aldım tamamen engellemedi ama terlemeyi en aza indirdi eskiden cidden aşırı terliyordum elbisem ıslanıyordu bunu kullandıktan sonra terleme oluyor ama neredeyse hiç hissetmiyorum bile zaten fiyatı da uygun denemenizi öneririm.

Doktora görün bence o kadar şeyden sonra hala geçmediyse bir problem vardır. Aşırı terleme hastalıkların göstergeside olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…