Koltuk önerisi

alonedark2525

Hectopat
Daha fazla  
Maks butcem 1300 TL YKS'ye hazirlaniyorum. Şu an oturdugum koltuk bayağı eski yani ne alirsam alayim eminim daha iyi olacak ama almisken guzel bir şey almak istedim. Bayağı arastirdim ama karar veremedim. Oyuncu koltugu olmasina gerek yok normal koltuk da olabilir. Yaslaninca sirt kısmı geriye giden tarzda olursa daha iyi olur. Uzun sure oturunca 4 5 saat gibi sirt agrisi bel agrisi yapmayacak guzel bir şey istiyorum. Onerilerinizi beklerim.

Yarın Şok marketlerde uygun sayılabilecek fiyata oyuncu koltuğu geliyor. Kaçırma derim. Fiyatı 1100 civarı olması lazım.

Maks butcem 1300 TL YKS'ye hazirlaniyorum. Şu an oturdugum koltuk bayağı eski yani ne alirsam alayim eminim daha iyi olacak ama almisken guzel bir şey almak istedim. Bayağı arastirdim ama karar veremedim. Oyuncu koltugu olmasina gerek yok normal koltuk da olabilir. Yaslaninca sirt kısmı geriye giden tarzda olursa daha iyi olur. Uzun sure oturunca 4 5 saat gibi sirt agrisi bel agrisi yapmayacak guzel bir şey istiyorum. Onerilerinizi beklerim.
Hocam oyuncu koltuklarına o kadar para vermeyin bence. Kaliteli ofis koltukları işinizi görür hem de bütçenizin altında. Normalde bu hafta Şok'a uygun fiyata bir oyuncu koltuğu geliyor ama tavsiye etmem. Bence siz kaliteli ofis koltuklarına yönelin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı