Koltuk önerisi

M(i)usa

Megapat
Daha fazla  
Merhaba sosyal üyeleri. Gününüm ortalama 6 saatini bilgisayar ile ya da masa başında işlerimle ilgilenerek geçiriyorum. Bu süre zarfında rahat edebileceğim ve yorgunluk hissettirmeyecek bir koltuk arıyorum. Konfor ve terletmeme faktörleri ön planda. Bütçemi henüz belirlemedim ancak fiyat yönünden çok ekstrem öneriler olmazsa sevinirim.

Uzun süre oyun oynarken ağrı falan yapmayacak bir ürün mü acaba? Kullanıyor musunuz?

Oyun koltuklarının üretim amacı şekil şukul durması. Bunların üretim amacı ise ergonomik olması, saatlerce oturmaya göre ergonomik olacak şekilde tasarlanıyorlar. Mağazada 1 kere denemiştim bayağı rahat ama uzun kullanımda ne olur bilemem. Bence asla ağrı falan yapmaz.

Teşekkürler, ben de IKEA mağazasına gidip deneyeceğim.

Minderin linkini atabilir misiniz? tam böyle ince bir mindere ihtiyacım vardı.
Sırt Minderi gerçekten çok rahatlatıyor. Hem bel kısmını sarıyor hem de omurga kısmı çizgi şeklinde boşluk ve yaslandıkça daha da sarıyor diyebilirim. Bel ağrılarımın çoğu gitti.

Alt minderi de hem biraz koltuğu korumak hem de bişeyler yiyip içerken kırıntısı pisliği koltuk kumaşına gelmesin diye.

Hocam ben şunu satın almıştım da koltuğa koyduğumda oturacak yer kalmamış gibi hissediyorum, bacağımın yarısı falan dışarıda kalıyor. Sizde de öyle mi oluyor acaba, vücudun komple koltuğa gömülmesi daha rahat hisettiriyor. https://www.amazon.com.tr/Minderi-O...7650&sprefix=bel+yastığı+visco,aps,132&sr=8-7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…