Koltuk önerisi

Hocam ben şunu satın almıştım da koltuğa koyduğumda oturacak yer kalmamış gibi hissediyorum, bacağımın yarısı falan dışarıda kalıyor. Sizde de öyle mi oluyor acaba, vücudun komple koltuğa gömülmesi daha rahat hisettiriyor. https://www.amazon.com.tr/Minderi-Ortopedik-Sandalye-Yastığı-Desteği/dp/B09YPMKNW1/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=9SI87PLQSHSC&keywords=bel+yastığı+visco&qid=1681857650&sprefix=bel+yastığı+visco,aps,132&sr=8-7
Koltuktan biraz alan yediği doğru ama eğer dik oturmayı alışkanlık haline getirirsen o koltuğa sığarsın :D Tabi kilo olayı da var. Bende çift kollu mekanizma var ve bu senin yaşadığın hissi gidermek için oturma kısmının açısını biraz daha yukarıda tutuyorum. Hafifçe beni kucaklıyor gibi yani şu anda sandalye Arkama yaslanıp dik durmaya teşvik ediyor.

Koltuktan biraz alan yediği doğru ama eğer dik oturmayı alışkanlık haline getirirsen o koltuğa sığarsın :D tabii kilo olayı da var. Bende çift kollu mekanizma var ve bu senin yaşadığın hissi gidermek için oturma kısmının açısını biraz daha yukarıda tutuyorum. Hafifçe beni kucaklıyor gibi yani şu anda sandalye Arkama yaslanıp dik durmaya teşvik ediyor.

Teşekkür ederim hocam :) yakın bir zamanda IKEA'ya gidip bahsettiğiniz minderi alacağım, koltuğun derisi yavaştan soyulmaya başladı :)

Uzun süre oyun oynarken ağrı falan yapmayacak bir ürün mü acaba? Kullanıyor musunuz?

Hocam sadece kol desteklerinde sıkıntı çekiyorsun çünkü çok sert onun dışında bir de bel kısmında küçük bir boşluk var sanırım koltuk kilidi için bırakılmış bunların dışında hiçbir konfor sıkıntısı yok mükemmel.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Önerisi olanlar varsa atmaya devam edebilir. Aklımda aslında Hawk'ın sandalyeleri vardı ancak ergonomi benim için ön planda olduğundan ofis-çalışma sandalyelerine de bakmaya başladım. Acaba Hawk kullanan ve deneyim anlatabilecek bir arkadaş var mı?

Koltuktan biraz alan yediği doğru ama eğer dik oturmayı alışkanlık haline getirirsen o koltuğa sığarsın :D Tabi kilo olayı da var. Bende çift kollu mekanizma var ve bu senin yaşadığın hissi gidermek için oturma kısmının açısını biraz daha yukarıda tutuyorum. Hafifçe beni kucaklıyor gibi yani şu anda sandalye Arkama yaslanıp dik durmaya teşvik ediyor.
Konuyu hortlatıyorum ama hala seduna koltuk kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı