Koltuk önerisi

buraktezz

Hectopat
Daha fazla  
Evden çalıştığım bir süreçteyim, yaklaşık olarak 9-10 saat boyunca oturuyorum. Bundan dolayı bir koltuk almak istiyorum, bütçe kısıtım yok çok uçuk rakamlar olmadığı süreçte. Rahat edeceğim bir koltuk arayışındayım. Önerileriniz var mıdır?

Evden çalıştığım bir süreçteyim, yaklaşık olarak 9-10 saat boyunca oturuyorum. Bundan dolayı bir koltuk almak istiyorum, bütçe kısıtım yok çok uçuk rakamlar olmadığı süreçte. Rahat edeceğim bir koltuk arayışındayım. Önerileriniz var mıdır?
Hawk Future , Xrdrive 15'li profesyonel veya Xdrive Anka tercih edebilirsiniz sırt kısmı geniş olduğundan daha rahat olacaktır. ben şu koltuğu çok beğeniyorum örneğin : https://www.akakce.com/calisma-koltugu/en-ucuz-xdrive-altay-business-gri-fiyati,1594988428.html

Bence ofis malzemeleri satan bir yere gidip görerek deneyerek almanız en doğru karar olur. Benim gibi kiloluysanız özellikle, satıcı aynı zamanda üretici olan yerlerde şahane koltuklar var. Genelde müdür koltuğu olarak geçiyor. 14 yıldır kullanıyorum. Geçen süre içinde gelip amortisör değiştirdiler, teker değiştirdiler... Sorun çıkınca gelip yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı