Kolu DualShock 4 olarak tanıtınca titreşim çalışmıyor

FBEmre

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, DS4 Windows uygulamasından kolu bilgisayara DualShock 4 olarak tanıttığım zaman titreşim hiçbir oyunda çalışmıyor ancak Xbox kolu olarak gösterirsem çalışıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Oyun içindeki tuş gösterimlerini DualShock olarak görmek istiyorum fakat titreşimi kullanamıyorum. Teşekkürler.

Merhaba, DS4 Windows uygulamasından kolu bilgisayara DualShock 4 olarak tanıttığım zaman titreşim hiçbir oyunda çalışmıyor ancak Xbox kolu olarak gösterirsem çalışıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Oyun içindeki tuş gösterimlerini DualShock olarak görmek istiyorum fakat titreşimi kullanamıyorum. Teşekkürler.

Hocam DS4 Windows zaten sizin kolunuzu Windows'a Xbox olarak göstermesi için var DS4 olarak hiçbir zaman algılamaz uygulama açıkken.

Hocam DS4 Windows zaten sizin kolunuzu Windows'a Xbox olarak göstermesi için var DS4 olarak hiçbir zaman algılamaz uygulama açıkken.

Profil ayarlarına girdiğim zaman 2 seçenek var biri Xbox 360 diğeri DualShock 4 diye DualShock 4ü seçtiğim zaman oyun içindeki tuş gösterimlerinde DualShock 4 kolunun tuşları gözüküyor ben zaten bunun için DualShock 4 ayarında kullanıyorum. Xbox tuş gösterimi hoşuma gitmediği için ve oyunlarda bazen karışıklıklar olabiliyor fakat dediğim gibi DualShock 4 yaptığımda maalesef titreşim çalışmıyor bunu sormuştum gene de teşekkür ederim. Ayarın resmini de koydum incelemeniz için.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-26_030038419.png
    resim_2024-01-26_030038419.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 70
Profil ayarlarına girdiğim zaman 2 seçenek var biri Xbox 360 diğeri DualShock 4 diye DualShock 4Ü seçtiğim zaman oyun içindeki tuş gösterimlerinde DualShock 4 kolunun tuşları gözüküyor ben zaten bunun için DualShock 4 ayarında kullanıyorum. Xbox tuş gösterimi hoşuma gitmediği için ve oyunlarda bazen karışıklıklar olabiliyor fakat dediğim gibi DualShock 4 yaptığımda maalesef titreşim çalışmıyor bunu sormuştum gene de teşekkür ederim. Ayarın resmini de koydum incelemeniz için.

Çok bilgi sahibi değilim sadece belirtmek istedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı