Kolumu düz tutamıyorum

Yer
İstanbul
Daha fazla  
1.5 yılın ardından geri fitnessa başladım. Cuma biceps ve sırt, cumartesi de triceps ve omuz idmanı yaptım. Dünden beri özellikle sağ kolumda inanılmaz bir ağrı var ve maksimum 135 derece falan eğebiliyorum. Devamına ne kadar zorlasam da gitmiyor. Ağırlık olarak çok zorlamadım ama 1.5 yılın sonucu olarak bayağı hamballaştığımdan pek de şaşırtmadı bu kadar ağrı olması. Sorum bunu daha önceden yaşayanlara. Ortalama kaç gün/haftada kolum eski haline döner? Kolumu birkaç gün dinlendirmeli mi yoksa olduğu kadar spora devam mı etmeliyim? Ayrıca kas gevşetici ilaçlar iyi gelir mi?

Son düzenleme:
Gayet normal, ham kaslara bir anda yükleme yaparsaniz kaslarda yirtiklar olusup agrir. 1 haftaya hepsi gecmis olur, dinlenerek ve proteini bol alarak kaslarin onarilmasini hizlandirabilirsin, hareket ederken agri cok varsa da devam etmeni onermem simdilik. Bu bir ders olsun bidaha baslamadan once en az birkac gun butun vucut isindir kaslarini hafif kilolarda. 😉

1.5 yılın ardından geri fitnessa başladım. Cuma biceps ve sırt, cumartesi de triceps ve omuz idmanı yaptım. Dünden beri özellikle sağ kolumda inanılmaz bir ağrı var ve maksimum 135 derece falan eğebiliyorum. Devamına ne kadar zorlasam da gitmiyor. Ağırlık olarak çok zorlamadım ama 1.5 yılın sonucu olarak bayağı hamballaştığımdan pek de şaşırtmadı bu kadar ağrı olması. Sorum bunu daha önceden yaşayanlara. Ortalama kaç gün/haftada kolum eski haline döner? Kolumu birkaç gün dinlendirmeli mi yoksa olduğu kadar spora devam mı etmeliyim? Ayrıca kas gevşetici ilaçlar iyi gelir mi?
Halk arasında hamlamak denen durumla karşılaşmışsınız biraz dinlendirin zorlamayın isterseniz her ihtimale karşı doktora gidebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı