Kolum 31-31, 5 cm geliyordu 63 kiloda şu an 65 kiloyum 30 geliyor hiçbir aksaklık yapmadım acaba yeterli protein alamadığım için küçülme ihtimali var mı? Arkadaşlar gerçekten olmuyor protein ihtiyacını karşılayamıyorum.
Param yok ki son paramı spor salonuna verdim ailem de protein tozuna karşı para vermezlerDüzenli protein tozu al düzelmezse bir daha yaz.
Param yok ki son paramı spor salonuna verdim ailem de protein tozuna karşı para vermezler.
Protein tozu ne alaka?Düzenli protein tozu al düzelmezse bir daha yaz.
Protein ihtiyacını karşılamazsan kaslar büyüyemez. Çünkü kasların spor esnasında yırtılır, siz dinlenirken ise protein sayesinde daha büyük ve güçlü birleşir. Protein almaz isen hem çok daha zor birleşir hem güçlenip büyümez.Kolum 31-31, 5 cm geliyordu 63 kiloda şu an 65 kiloyum 30 geliyor hiçbir aksaklık yapmadım acaba yeterli protein alamadığım için küçülme ihtimali var mı? Arkadaşlar gerçekten olmuyor protein ihtiyacını karşılayamıyorum.
beslenmeden değilse umarım gidip her hareketten 4-5 set yapmıyorsundur kolda.Kolum 31-31, 5 cm geliyordu 63 kiloda şu an 65 kiloyum 30 geliyor hiçbir aksaklık yapmadım acaba yeterli protein alamadığım için küçülme ihtimali var mı? Arkadaşlar gerçekten olmuyor protein ihtiyacını karşılayamıyorum.
3 hareket 4 set 1 hareket de bilekbeslenmeden değilse umarım gidip her hareketten 4-5 set yapmıyorsundur kolda.
3 hareket toplam 4 set mi her birinden 4 set mi?3 hareket 4 set 1 hareket de bilek
her birinden 4 set3 hareket toplam 4 set mi her birinden 4 set mi?
haftada 2 kere mi?her birinden 4 set
seti 2'ye düşür gerçekten tam anlamıyla tükenişe git hakkını ver. 4 set fazla.her birinden 4 set
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.