Kolun büyümemesi normal mi?

Protein tozu ne alaka?

Protein ihtiyacını karşılamazsan kaslar büyüyemez. Çünkü kasların spor esnasında yırtılır, siz dinlenirken ise protein sayesinde daha büyük ve güçlü birleşir. Protein almaz isen hem çok daha zor birleşir hem güçlenip büyümez.

Protein tozu ne alaka deyip yeterli proteini alamazsan kaslar büyümez demişsin.

Adamın beslenmesi hakkında bir bilgimiz yok protein tozu sihirli mi de alınca büyüyecek? 1 ölçek aldığın 20gr protein idmanın çöpse bir işe yaramaz. Eğer beslenmesinden kaynaklıysa sadece protein tozuyla çözülecek bir şey değil.

Bir yerde kolunu ölçerken en büyük ve en küçük yerinden almadığına emin misin? Pump seviyesi de her antrenmanda değişir beslenme aynı değilse.

Sonuçta protein tozu al kas büyüyor dememişsin ama alternatif bir seçenek olduğundan değinilmemesi gerek.

Protein tozu ne alaka?

Protein ihtiyacını karşılamazsan kaslar büyüyemez. Çünkü kasların spor esnasında yırtılır, siz dinlenirken ise protein sayesinde daha büyük ve güçlü birleşir. Protein almaz isen hem çok daha zor birleşir hem güçlenip büyümez.
Hocam bende protein 2x alıyorum kolum 33cm’den 35.5-36 oldu 2 ay gibi bi sürede ancak ne kadarı kas ne kadarı yağ bilmiyorum birde önkolda artık pump olamamamaya başladım misal hammer curl 2. Hareket ancak 10kg üstüne çıkamadım izole bi hareket ancak barbellda aynı şekilde

Arkadaşın konusuna gelince proteini arttır + kalori fazlası + disiplin güzel programla büyür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı