Kolunuz kaç cm ?

Normal.
Ama başlasan 1.5 yılda haftada 3 günlük çalışmayla 39 cm yaparsın.
Devam edersen 3.5 yılda 43-44 cm gelir.
Bence başla.
İlk yıl protein tozu , nox amino asit kreatin.
2.yılda tribulus eklersin.
3.5 yıla 43 cm görürsün.
Zaten spora gidiyorum ama kardiyo için gidiyorum kol çok fazla çalışmıyorum.

Normal.
Ama başlasan 1.5 yılda haftada 3 günlük çalışmayla 39 cm yaparsın.
Devam edersen 3.5 yılda 43-44 cm gelir.
Bence başla.
İlk yıl protein tozu , nox amino asit kreatin.
2.yılda tribulus eklersin.
3.5 yıla 43 cm görürsün.
Steroid tembellerin işidir. Steroid alıp ağırlık çalışmayan insanlar var. Beleşe kas yapıyorlar. Ama eğer yarışmacıysan mecbur steroid alacaksın. Çünkü hepsi alıyor sen steroid almazsan bu sefer 2.5 kilodan fazla dambılla çalışmayan ama lüx steroidlerle kas yapan tavukçular yanında baban gibi kalıyor. Eğer yarışmacı değilsen steroid tembel adam işidir. Ama yarışmalara katılıp derece almak istiyorsan mecbur kullanıyorsun,kullanacaksın...

Steroid tembellerin işidir. Steroid alıp ağırlık çalışmayan insanlar var. Beleşe kas yapıyorlar. Ama eğer yarışmacıysan mecbur steroid alacaksın. Çünkü hepsi alıyor sen steroid almazsan bu sefer 2.5 kilodan fazla dambılla çalışmayan ama lüx steroidlerle kas yapan tavukçular yanında baban gibi kalıyor. Eğer yarışmacı değilsen steroid tembel adam işidir. Ama yarışmalara katılıp derece almak istiyorsan mecbur kullanıyorsun,kullanacaksın...
Hedef definasyon ve yarışma hocam 5 yıldır bunun için uğraşıyorum.
Keşke 1936'da bu lanet steroidler icat edilmeseydi de bende sadece supplementler ile yarışmalara hazırlanabilseydim.

Hedef definasyon ve yarışma hocam 5 yıldır bunun için uğraşıyorum.
Keşke 1936'da bu lanet steroidler icat edilmeseydi de bende sadece supplementler ile yarışmalara hazırlanabilseydim.
Doğrusunuz. 5 Yıl iyi bir süre. Devam edin bırakmayın. 5 yıl uğraşıyorsanız zaten yaptığınız şeyden zevk alıyorsunuz ve istiyorsunuz demektir. Aksi takdir de zaten o kadar süre o işi yapamazsınız. Çalışmaya devam edin şefim. Umarım sizi ileride yarışmalarda ülkemizi temsil eden biri olarak görürüz...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı