Kolye demiri paslanması

CyberNexus

Hectopat
Arkadaşlar kolyem biraz paslanmış, pasını nasıl temizleyebilirim? İnternette bir limon suyu ve tuz karışımı kullanabilirsiniz diye yazılmış.

Arkadaşlar kolyem biraz paslanmış, pasını nasıl temizleyebilirim? İnternette bir limon suyu ve tuz karışımı kullanabilirsiniz diye yazılmış.
Kola içerisinde biraz bekletip yumuşak süngerin sert kısmıyla sertçe temizleyebilirsiniz. İnternette biraz araştırma yaparak ne kadar bekletmeniz gerektiğini görebilirsiniz.

WD-40 pas sökmeye yarıyor mu? Eğer yarıyorsa çok kullanışlı cidden. Bi içilmiyor oda olsa mükemmel olur

Zaten amacı o.

Ben aksamları yağlamak, daha stabil çalışmalarına yardım etmesi için sanıyordum. Cidden bilmemek değil öğrenmemek cahillikmiş.
Her ikisi için pas söker, yağlar ve paslanmayi engeller. Klasik mavi kutu WD-40'tan daha iyi markalarda var.

Emin ol o her şeye yarıyor :d Bazen içeceği çıkmasa bari diyorum.

Emin ol o her şeye yarıyor :d Bazen içeceği çıkmasa bari diyorum.
Her eve lazım o zaman WD-40. Daha önce paslanma sorunlarımı karbonat gibi ilkel yöntemlerle hallediyordum. Bunu bildiğim iyi oldu sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…