Kombi suyu ısıtmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, başka bir eve taşındım ilk haftalarda bir problem yoktu gayet güzel bir şekilde kullanıyorduk ancak dünden beri sıcak su akmıyor. sıcak şekilde ilk açtığımda 1-2 saniye sıcak su akıtıyor daha sonrasında buz gibi su akıtıyor. Bunun hakkında bilgisi vs olan var mı? Şöyle de bir not düşeyim ev sahibiyle anlaştık ilk ay çok soğuk olduğu için direkt faturayı kendi üzerimize geçirmedik bu ay sonu geçirecektik ona ödeyip. Anlamadığım şekilde suyu ilk açtığımda 1-2 saniye ısınıyor sonra buz gibi su veriyor. Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kombi modeli nedir? Ateşleme yapmıyor olabilir. Ev sahibi nin ilgilenmesi lazım normalde bende bir sene kombiden çok çektim fakat benim sorunum yeterince su basıncı gelmiyordu. Ateşleme de ya da sensör arızası olabilir fakat çok kolay halledilebilecek bir durum da olabilir ustayı arayarak uzaktan görüntülü konuşarak yardım alın olmadı. Şimdi gelse baya kitler.

Kombi modeli nedir? Ateşleme yapmıyor olabilir. Ev sahibinin ilgilenmesi lazım normalde bende bir sene kombiden çok çektim fakat benim sorunum yeterince su basıncı gelmiyordu. Ateşleme de ya da sensör arızası olabilir fakat çok kolay halledilebilecek bir durum da olabilir ustayı arayarak uzaktan görüntülü konuşarak yardım alın olmadı. Şimdi gelse bayağı kitler.

Demirdöküm kalisto yazıyor, bu şekilde ekranı.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 16

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı