Kombin nasıl yapılmalı?

hilarious102

Decapat
Evet, hiçbir şekilde giyinmeyi beceremiyorum. Yaklaşık 1 yıl önce bir gardırop yenilemesi yapmayı denemiştim ve şu an fark ediyorum birbirinden o kadar alakasız parçalar almışım ki hiçbiri birbiriyle uymuyor. Az önce birkaç giyim sitesinden kombin yapmayı denedim ama yapamadım kafam çok karışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Gardırop dizme veya kombin önerisi olan var mı?

Sadece birbiri ile uyumlu olan renkler kullanmanız lazım.

Mesela işe siyah bir eşofman ya da pantolon, bir de birkaç renk sweatshirt alarak başlayabilirsiniz. Siyah ile hemen hemen her renk uyumlu olur. Alacağınız eşofman ya da pantolon dar olmasın, hafifi bol dürsün üzerinizde.

Anladım teşekkür ederim. Peki insanlar sanki sürekli farklı şeyler giyiyormuş gibi hissediyorum bunu nasıl başarıyorlar? Bir insanın her güne ayrı kıyafetinin olması çok zor.

Şahsen çok takmıyorum ama bazı renkler çoğu kıyafetle gidebilir. Siyah mesela. Çok cırtlak renkler tercih etmediğin sürece rahat bir kombin yapabilirsin.

Alışveriş yaparken beğendiğiniz ürün ile aynı renkteki diğer ürünleri de inceleyin, mankenlerin kombinlerine bakın. Hangi renkleri tercih etmeniz gerektiğini anlamanız kolay olur.

Vücudun iyi ise zaten çok fark etmez. Çoğu kıyafet güzel durur.

Önce kendi tarzını seçmen gerekiyor, kendini aynada ne tarz kıyafetler giyince beğeniyorsun bunu öğren. Örneğin ben casual seven birisiyim kampüste gri/siyah eşofman ve çeşitli baskılı sweatler giyiyorum, date falan çıktığımda boğazlı kazakla pantolon giyiyorum.

Şahsen çok takmıyorum ama bazı renkler çoğu kıyafetle gidebilir. Siyah mesela. Çok cırtlak renkler tercih etmediğin sürece rahat bir kombin yapabilirsin.

Alışveriş yaparken beğendiğiniz ürün ile aynı renkteki diğer ürünleri de inceleyin, mankenlerin kombinlerine bakın. Hangi renkleri tercih etmeniz gerektiğini anlamanız kolay olur.

Vücudun iyi ise zaten çok fark etmez. Çoğu kıyafet güzel durur.
Sanırım ben farklı farklı renkler alarak hata ettim. Bir tişörtüm turuncu diğeri yeşil vs. O zaman ilk olarak 1-2 renk sweatshirt alayım yine 2-3 renk eşofman altı/pantolonum olsun. Bir de onlara uygun tişörtler alayım. Böyle sorun çözülür sanırım?

Anladım teşekkür ederim. Peki insanlar sanki sürekli farklı şeyler giyiyormuş gibi hissediyorum bunu nasıl başarıyorlar? Bir insanın her güne ayrı kıyafetinin olması çok zor.

Bence bu kadar takılmana gerek yok. Kısa ve basit kendine yakışanı giy geç. Aynı kıyafeti giysen ne olur giymesen ne olur?

Burada ölçü tamamen kendinsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı