Kombine göre ayakkabı, saat ve yüzük önerisi

HCG56GTS

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, arkadaşlar öncelikle sizden ricam kombinin nasıl olduğu bu kombinde yanlışlık ( renk uyumu, boy ve beden, kol uzunluğu vb. ) varsa onları yazmanızı istiyorum.

Ayrıyeten bu kombine.

Saat.
Ayakkabı.
Yüzük.

Önerisi lazım her türlü fikire açığım.

Dosya Ekleri

• 20240307_111943.jpg
    20240307_111943.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Renk uyumunda sorun yok ama yasin genc gibi duruyorsun, bence siyah gomlek yerine daha renkli bir seyler tercih etmen daha iyi olur. Gri ile mor, pembe, mavi, gul kurusu gibi renkler guzel durur. Kravat takacaksan yine gomlege gore secim yaparsin.

Takim elbiselere deri kordonlu saat yakisiyor ama ince metal bir saat de gayet hos durabilir, ornegin bende Casio MTP1384D-1AVDF var, takim giydigimde bu saati kullaniyorum ve oldukca sik duruyor.

Ayakkabi olarak klasik bir ayakkabi giymeni oneririm. Simdiki nesilin giydigi beyaz spor ayakkabi veya siyah spor ayakkabi tarzi bana gore berbat.

Ek olarak ceket buyuk duruyor, omzun tam hizali degil, ceketin uzerine tam oturdugundan emin ol.

Renk uyumunda sorun yok ama yasin genc gibi duruyorsun, bence siyah gomlek yerine daha renkli bir seyler tercih etmen daha iyi olur. Gri ile mor, pembe, mavi, gul kurusu gibi renkler guzel durur. Kravat takacaksan yine gomlege gore secim yaparsin.

Takim elbiselere deri kordonlu saat yakisiyor ama ince metal bir saat de gayet hos durabilir, ornegin bende Casio MTP1384D-1avdf var, takim giydigimde bu saati kullanıyorum ve oldukca sik duruyor.

Ayakkabi olarak klasik bir ayakkabi giymeni oneririm. Simdiki nesilin giydigi beyaz spor ayakkabi veya siyah spor ayakkabi tarzi bana gore berbat.

Ek olarak ceket buyuk duruyor, omzun tam hizali degil, ceketin uzerine tam oturdugundan emin ol.

Eyvallah reis kralsın

Genç biriyim

Gri ile siyah uyumunu çok sevdiğimden siyah gömlek tercih ediyorum beyaz yakışmıyor siyah favorimdir

Kravat kullanmıcam

Saat önerisi için teşekkürler

Ayakkabı için bana bi kaç tane link atabilcenmi

Çeket büyük duruyor biliyorum 50 beden olarak geçiyor 48'ini denedim küçük geldi 50'yi alacağım kolları kısaltmak lazım eyvallah cevabın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı