Komik bir okul anınızı anlatın

Not: Arkadaşlar gözlere biraz saygı lütfen, açık olması ve rahat görünmesi için rastgele olsun varsın, paragraf kullanın.

Ben pansiyonlu okulda okuyorum, geçen yıl okullar kapanmadan önce okulumuzda köpek vardı. Bu köpek kızları pansiyonunda kalıyordu normalde, bir gün erkekler pansiyonunda kalacak oldu.

O gün boyu insanlar tartışıyordu yok kalsın mı kalmasın mı diye. Bende hayvanları çok severim, gece erkek tarafının girişinde de duyunca gına geldi artık, sinirlendim.

Cidden sinirlenmiştim, gereksiz uzamıştı, başladım saydırmaya; ya yeter abi kaç aydır kızlar pansiyonunda -küfürlü bir şey demiştim, hatırlamıyorum- kalıyor, gelsin birazda erkek pansiyonunda *****k görsün *** dedim. Orada da hoca varmış, aç göster lan, görsün falan demişti.

Çıkar göster de olabilir, emin değilim

Kantinciye uyuz kapmıştım bundan dolayı öğle arası sırf yemek yiyip dönmek için arka bahçenin duvarından atlamıştım şansımada atladığım yerde taş varmış ayağımı kırıp 1 ay okula gitmedim.

Olsun ama istikrarımı koruyup kantinden hiçbir şey almadım.

Okul sırasındaydık elimi sallıyordum, o sırada elim bir tane kızın **** değdi. Utançtan ağladım

4. sınıftayım biz bir sınava girdik. Bende Suriye'li ve bir tanede çalışmayan okuma yazma bilmeyen çocukla oturuyordum öyle olmuştu sınav yerleri. Sınav kağıtları da a ile b kopya çekmesinler diye. Çocuklardan biri benim yanımda oturuyor diğeri bir ön sırada bak abartısız söylüyorum çocuk geliyor benim kağıda bakıyor hocaya söylüyorum hocada bir şey yapmıyor diğer okuma yazma bilmeyende benim öndeki arkadaşımın kağıdına bakıyor. Çocuk sıranın içine girecek o kadar yani bir de ayağa kalkıp bakıyor. O sınavdan 75'mi 65'mi ne almıştım onlar yüzünden. O sınavda çıldırmıştım vallahi ya. Bir de 2021'de sınav olduk ya orada tuvaletim gelmişti teneffüs sonrası girecektim yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmiştim. Arkadaşlarım ve sınıftaki kızlar görmüştü bir kız uyardı bende girdiğimde dedim bu tuvalete bakım yapmışlar herhalde çünkü pisuvar yoktu sınıfımdaki kız uyarınca anladım ve o utançla yanlışlıkla 8. sınıflar katına çıkmıştım sonra yine kendi sınıfıma indim.

Ben okul tuvaletinin tavanına adımı yazabiliyordum, arkadaşlar itfaiyeci derlerdi. Ortaokul anısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…