Hocam ben de hala dinliyorum, güzel şarkıları var.İsmail YK dan ne bekliyorsa öğretmen. Bu arada favori şarkım.
Hocam ben de hala dinliyorum, güzel şarkıları var.İsmail YK dan ne bekliyorsa öğretmen. Bu arada favori şarkım.
Aynısını bende yapmıştım, ilkokuldaydı, çocuk da çok kısa zayıf idi. Şimdi hatırlayamadığım bir eşyamı çöpe atmıştı bende kızmıştım.İlk okul da arkadaşımı çöpe fırlatmıştık.
İyi tarafı nedir hocam bilir misin? Kızlar da söylemedi.Hocam sınıfta kızlar da gördüyse "şaaakk" söylüyorlar o sıkıntı.
İyi tarafı nedir hocam bilir misin? Kızlar da söylemedi.![]()
Ben okul tuvaletinin tavanına adımı yazabiliyordum, arkadaşlar itfaiyeci derlerdi. Ortaokul anısı.Ben başlayayım: Ben 6 sınıf iken okul çıkışı bir çocuğa çarpınca çocuk bana diklenmişti. Ben de buna diklenmiştim. Sonra bu bana küfür edince ben buna bir sağ kroşe vurdum, çocuk yere serildi. Sonra öğrendim ki bu çocuk son sınıfta, okulun tanınan bir çocuğunun kardeşiymiş. Beni bir korku bastı, diğer gün sadece öğle arası bahçeye çıktım.
Bunlar beni yine dövdü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.