Komik meme'ler paylaşın

• Konuyu başlatan Stoch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 112
  • Görüntüleme 36.144
Başka var mı "gerçek mizah"?
1619691667418.png

Ama bir sayının insanları bu kadar güldürmesine şaşmıyor değilim.
İnsanları güldürüyor falan değil. 31 kabaca mastürbasyon anlamına gelir. Ergenlk döneminde sürekli "31 ne qa qomik" falan dendiği için insanlar en iyi mizah 31 falan diyorlar. Aslında sadece bir ergen mizahı. İroni yani.

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N
MENTAL COKUNTU
⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷
  ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧
⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧
   ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏
    ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿
  ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦
   ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟
   ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
     ⠉⠉⠛⠋
Adım 1) Mental Çöküntü
Adım 2) Mental Çöküntü
Adım 3) Mental Çöküntü
Adım 4) Mental Çöküntü
Adım 5) M͋͊͠e̾̈́̕n͘͝ẗ́͌̐à̀̿l͐́̕ Ç͒̓͘ö̀̾̚k͑͒̕ü̚̕n̒̈́̔t͊̽͝ü̐́͠
Adım 6) M̶̗̠͙̭͘̕͝e̴̛̗̼̠̓n̴͇̥̎t̵̠̯͐̐͒͗a̸̹̋̓̀͑ḽ̷̦̆̓͋͝ ̴̠̟̟̮͗̕͝Ç̶̳͔̟̝̓́̾ö̶̥̠̞͔̈̂̆͝k̴̮̽ü̷̺̎͛͘n̴̤̞͛t̸͓̤̜̲͗̆̿ü̵͈͗̚͠ ̸̦̠̺̘̈́
Adım 7) Ḿ̶̛̛̪͂̏̆̑̆̈̚̕̕͝͝ẹ̴̖͓̬̤̃̾͊ņ̶̢̗̯̫͖̟͚̯̲͎̻̑̉͛͗̈́̆̅̍͌̉̇́͋̌͠ṯ̴͙̝̬̱̺̔̑̏̔͛́̊̾̔̓̄́̓͊͝a̶̡͍͙̭̯̣̩̳͗̎̾̔l̸̢̛̤͉͕̟̞̠̯͕̞̪͚̱̐͜ ̶̡̰̬̖̲̮̘̟͇̠̟̠̃̓̈̂͐͋̆̿̂̄̓̈́̔͛̋͝͝͠Ç̶̳̀̈̐̾̏̓͌͘ȫ̴̧͈̱̦̞̈̉̇̂̈́̀͝͝k̴͙̪̙̬̠̗͈͊̇̏͛͠ü̸͚̭͚̝̹̒̃̄̊́̊̑̓̎͋̏́̌̐͒̐͘̚͝n̷̨̢̨̛̺͕̺͍̫̩̬͓̥͔̅̒̍̾̈́̀̉̉̃͒̊͆̂͋̃͌͌͘͜͝ͅt̷͇̻̪̘͚̘̠͓̙̝͙̦̲̼͓̟̑̊͑͒̌̐̒̕̚͝͠ü̴̗̃͂́̈̋̂̾̎͊̉̿̀̎͗̂̕͜͝ ̵̢̢̡͇͉͇̝͔̘͉̈́̄͊̅̆̌͜͝͝
Adım 8) M̸̛͓̙͖̣̜̘̙͖̯̮̗͈͕͐̉̀̅̀̿̈̈́̋̋͌̆̓̃̌͛̇̓͌́̒̅̾̾̊̎̈͊͋̏̑̓̊͂̅͆́͑̉̈́͐̆̀̿̏̋̾͂̇̑́̔̈̐̏̉̋͂̌͗̑̈́̀͂̄̈́͛͌̓̀̀͂̓̓̌͋̓̏̾̌̈́͗̒͛̾́̎̈̀̐͘̕̚͝͝͠͝͝͝͠͠

؜ iI҇̀̈́͒̇̒͐̑̀̆̎̈́ ҇͆̈́̍̋̒͌͗̃̓̏͗ ҇̆̍̈͒́̇̿̾̄ ̄̒̅͐̒̀̒͂̓̒̕ ̒̔͂̆̽̿̌̌͆̄͒͡ ̂͐͐̆͒̂͂͐̓̕̚̚ ͂́͐̊̍̑̅̎͞ ̿̆̊̓̊̃͒̚͠ ҇̀̍͗̂̓̅̾̈́͆ ̛̿̾͌̃́̄̀
̀̊͑̈̃̾̔̔̈̏̕ ҇̉̋́̓ ͑͊̓͋̀͒͞ ̉͊́̒̀́̓̄̄͝ ̛͆̀͌̿̊̒̈͂ ̛̅̎͑̈́̚ ҇͑͂͒̓̎̈̀ ͌͂̈́̃͂͊́̈́̍́̆͛̕ ̽̑̊͒͊̏̃͂̕ ҇͌͗͂̾̎ ̾̐̓̊̌͐́̈́͌̎̿̃͝ ҇̀̍̄̍̓͛̍ ̓̊̋̓̚͝
̒͆̾̽̕ ͒̀̿̋̀̕ ̛̄͑̄̓̆̃͗͗͂̀̔̂ ̛̎̃͊̅́ ́̍̊̓̅̅͌̓͠ ̐͒͗̾̍̆̀̔̀́̚͡ ̀́͋̾̃͆̅̿͌͞ ͌͗͌̍͂̊͌̓͊̍̾́͠ ̾́͑́̑͑͂̓͑́͌͠ ͐̒̎͋̓̍͌̐͝ ҇̈̈́̋̅ ̌͋̅̃̀͒̽̚̚͡ ̔̔̈́̇̐̆̑̋̌͆͐͠ ҇͌̆̿̅̿͗̒͊ ̽̂́̌̄̓͒̀̾͝ ͂́̑̃̉̏̇̇̇̓̍̀͞ ̛̈̊̔̐͊̎̏͊̽̇ ͒̀̆̎̽̽͂̀̉̒͡ ҇̆́̋́͂͒̾̋̄ ҇͌̏̏͐͑̓̆̽̇̚ ̏̊̎̀͆͊̄̔̐̅͛̈́̕ ̑̒̓̋̔̒͑̉͝ ̄̅͗͌̋̀̑̒̿͗͞ ̈́͊͌̈́̒̊̆̈́͑͠ ̆͊̽̀̉̚͝ ̔̓͌̃̀̎̓͐͊͡ ҇̃̀͆̐̽̒̍̒̽ ̎̍͗̀̉̔̀͊͑͆͡ ̔͗̅͋͌̅̈́̇͊̉̌͠ ̀̈́̓̂͑̔̓̈́̓̒͞ ͐̎̓̏̾̏̑̑̄̔̚̚͝ ̔͗̅͋͌̅̈́̇͊̉̌͠ ̀̈́̓̂͑̔̓̈́̓̒͞ ͐̎̓̏̾̏̑̑̄̔̚̚͝ ̛̾̒̄̋̑͑ ͐̋͂̈́̐̇̈̓́̓̕̚ ̄̽̑̈́̊͡ ҇̒͑͆̍̂̀̀̆̊͌͆ ͛̿͒̄͋͑̀͗̐̓̔̚͝ ̛̾̒̄̋̑͑ ͐̋͂̈́̐̇̈̓́̓̕̚ ̄̽̑̈́̊͡ ҇̒͑͆̍̂̀̀̆̊͌͆ ͛̿͒̄͋͑̀͗̐̓̔̚͝ ̓͋͋̓̅͊̐͝ ̔͗̅͋͌̅̈́̇͊̉̌͠ ̔͗̅͋͌̅̈́̇͊̉̌͠ ̀̈́̓̂͑̔̓̈́̓̒͞ ͐̎̓̏̾̏̑̑̄̔̚̚͝ ̛̾̒̄̋̑͑ ͐̋͂̈́̐̇̈̓́̓̕̚ ̄̽̑̈́̊͡ ҇̒͑͆̍̂̀̀̆̊͌͆ ͛̿͒̄͋͑̀͗̐̓̔̚͝ ̀̈́̓̂͑̔̓̈́̓̒͞ ͐̎̓̏̾̏̑̑̄̔̚̚͝ ̛̾̒̄̋̑͑ ͐̋͂̈́̐̇̈̓́̓̕̚ ̄̽̑̈́̊͡ ҇̒͑͆̍̂̀̀̆̊͌͆ ͛̿͒̄͋͑̀͗̐̓̔̚͝ ͋͗̔̌̑͑̏͛̕ ͂̒̐̇̇̒͠

İnsanları güldürüyor falan değil. 31 kabaca mastürbasyon anlamına gelir. Ergenlk döneminde sürekli "31 ne qa qomik" falan dendiği için insanlar en iyi mizah 31 falan diyorlar. Aslında sadece bir ergen mizahı. İroni yani.
Bende cinsel bir eylemin üzerinden mizah yapanlarla aynı ortamda bulunduğum için öyle dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı