şu forumda yaşanılmış en mistik konu net budur. adamın takma adımı dersiniz moderatörün çocuğun tüm bilgilerine ulaşması mı deriz, herkese küfür etmesi mi dersiniz yoksa adamın kaderinin Recep Baltaş ve forum üyelerinde olması mı desek cidden çok komik bir konu. bu çocuk acaba şuan ne yapıyordur diye düşünüyorum arada. muhtemelen özür de dilemedi çünkü.
Belki ayrı konu açmıştır da modlar onay vermemiştir. Neden kilitlediler anlamadım. Troll değildir herhalde, olsa 2 mesaj atar bir daha bakmazdı konu sahibi.
Evet arkadaşlar kedim masadaki sigarayı alıp ısırmış, parçalamış içindeki tütünü de biraz yemiş. Ben bir şey olur mu diye merak ettim bende biraz tütünü yedim içindeki. Kediye bir şey olur mu veya bana?
Selamlar herkese. Bu 3. ban konusu açışım. Dün akşam saatlerinde bir konu açtım ve daha önceden çok ban yediğim için yazıma ekstra önem gösterdim. Ama banlandım. Neden banlandığımı anlamadığım için neden banlandım diye konu açtım ve kendimi sınama simulasyonunda hissettiğim için ve hafif...
@Collavino, o yola da gerek yok yav. Foruma girmek istemeyen varsa doğrudan forum hesabından çıkış yapabilir ve bir daha girmeyebilir. Komik konu buldukça paylaşmaya devam ederim.
O yola da gerek yok yav. Foruma girmek istemeyen varsa doğrudan forum hesabından çıkış yapabilir ve bir daha girmeyebilir. Komik konu buldukça paylaşmaya devam ederim.