Benim bir sürü var fakat çoğu buraya yazılacak cinsten değil.
Neyse ben ve 3 arkadaşım atölyede oturduk. Ben onlara bir şey anlatıyorum. Fakat hem bağırarak hem küfür ederek anlatıyorum. Neyse ben baya gaza geldim herhalde baya artık aştım kendimi
Bir 5 dakika sonra bizim bölüm hocamız geldi. Okulun en sinirli hocası ve adam vurduğunda baya kötü oluyor öyle söyleyeyim. Fakat beni seviyordu. Neyse işte tam ben bir daha küfür ederken hoca geldi. Küfür ettiğimi duydu. Ben hocaya bakıyorum hoca bana bakıyor. Orada bana sağlam bir laf söyledi de burada söyleyemem. Yerin dibine girdim. Neyse işte arka tarafa sen gel dedi. Zaten bir şey yapacağını anladım. Bir tane vurdu bana ondan sonra atölye sınıfında ağzımı açmadım. Vurduktan sonra birkaç bir şey dedi. Güzel konuşmuştu. Sevdiğim bir hocaydı. Kendisinden baya şey öğrendim. Birkaç gün sonra bana pizza hediye etmişti. Sağ olsun arkadaşlar benden fazla yemişti
Bir kere arkadaşım ile okuldan kaçacağız. Fakat arkadaşım kaçmak istemiyor. Neyse ben bunun çantasını aldım bahçeye doğru koşuyorum. O arkamdan geliyor. Ben bunun çantasını okulun karşı tarafına attım. Hadi gidiyoruz dedim. Çocuk hem küfür ediyor hem okulun tellerinden atlamaya çalışıyor. Neyse bu tellere takıldı. Resmen ağlayacak durumda. Çocuk hareket ettikçe pantolonu yırtılıyor. Ben gülmeye başladım. Arkadan bir hoca bir bağırdı ne oluyor orada diye. Artık o korkudan çocuğun teli geçmesi 1 saniye sürdü. Hemen ben atladım direkt kaçtık. Karşı tarafa geçtiğimizde çocuğun pantolonu delik deşik içindeydi. Benim ise elim biraz kesilmişti
Bir sürü anım var fakat hepsi saçma sapan şeyler ve burada anlatılmayacak şeyler. Güzel zamanlar geçirdim.