Komik Veya İlginç Lise Anıları

Hoca su ve açma almamı istemişti, istediği ara arkadaşlar ile baya dalgın bir şekilde konuşuyorduk. Yine arkadaşlar ile aşağı kata su ve açmayı almaya indik. Alacağım anda bile arkadaşlarla konuşuyoruz, aldım daha sonra o kadar dalgınım ki, ne yaptığımı anlamıyorum. Ben aldım ve sıradan çıktım, sonra açmayı açıp yemeye başladım, arkadaş da "la napıon olm?" falan dedi. Ben ilk olayı anlamadım, "neyi ne yapıyorum?" falan diyorum, sonra "hocanın değil mi o *burada küfür var*" sonra ben "has. *küfür*" Sonra hocaya yeni açma alıp verdim, su almayı unutmadım hiç yoktan. Olay hocaya çaktırmadık ama hatırladıkça ağır utanıyorum...

Benim bir sürü var fakat çoğu buraya yazılacak cinsten değil. :D

Neyse ben ve 3 arkadaşım atölyede oturduk. Ben onlara bir şey anlatıyorum. Fakat hem bağırarak hem küfür ederek anlatıyorum. Neyse ben baya gaza geldim herhalde baya artık aştım kendimi :)
Bir 5 dakika sonra bizim bölüm hocamız geldi. Okulun en sinirli hocası ve adam vurduğunda baya kötü oluyor öyle söyleyeyim. Fakat beni seviyordu. Neyse işte tam ben bir daha küfür ederken hoca geldi. Küfür ettiğimi duydu. Ben hocaya bakıyorum hoca bana bakıyor. Orada bana sağlam bir laf söyledi de burada söyleyemem. Yerin dibine girdim. Neyse işte arka tarafa sen gel dedi. Zaten bir şey yapacağını anladım. Bir tane vurdu bana ondan sonra atölye sınıfında ağzımı açmadım. Vurduktan sonra birkaç bir şey dedi. Güzel konuşmuştu. Sevdiğim bir hocaydı. Kendisinden baya şey öğrendim. Birkaç gün sonra bana pizza hediye etmişti. Sağ olsun arkadaşlar benden fazla yemişti :D

Bir kere arkadaşım ile okuldan kaçacağız. Fakat arkadaşım kaçmak istemiyor. Neyse ben bunun çantasını aldım bahçeye doğru koşuyorum. O arkamdan geliyor. Ben bunun çantasını okulun karşı tarafına attım. Hadi gidiyoruz dedim. Çocuk hem küfür ediyor hem okulun tellerinden atlamaya çalışıyor. Neyse bu tellere takıldı. Resmen ağlayacak durumda. Çocuk hareket ettikçe pantolonu yırtılıyor. Ben gülmeye başladım. Arkadan bir hoca bir bağırdı ne oluyor orada diye. Artık o korkudan çocuğun teli geçmesi 1 saniye sürdü. Hemen ben atladım direkt kaçtık. Karşı tarafa geçtiğimizde çocuğun pantolonu delik deşik içindeydi. Benim ise elim biraz kesilmişti :D

Bir sürü anım var fakat hepsi saçma sapan şeyler ve burada anlatılmayacak şeyler. Güzel zamanlar geçirdim. :)

Benim bir sürü var fakat çoğu buraya yazılacak cinsten değil. :D

Neyse ben ve 3 arkadaşım atölyede oturduk. Ben onlara bir şey anlatıyorum. Fakat hem bağırarak hem küfür ederek anlatıyorum. Neyse ben baya gaza geldim herhalde baya artık aştım kendimi :)
Bir 5 dakika sonra bizim bölüm hocamız geldi. Okulun en sinirli hocası ve adam vurduğunda baya kötü oluyor öyle söyleyeyim. Fakat beni seviyordu. Neyse işte tam ben bir daha küfür ederken hoca geldi. Küfür ettiğimi duydu. Ben hocaya bakıyorum hoca bana bakıyor. Orada bana sağlam bir laf söyledi de burada söyleyemem. Yerin dibine girdim. Neyse işte arka tarafa sen gel dedi. Zaten bir şey yapacağını anladım. Bir tane vurdu bana ondan sonra atölye sınıfında ağzımı açmadım. Vurduktan sonra birkaç bir şey dedi. Güzel konuşmuştu. Sevdiğim bir hocaydı. Kendisinden baya şey öğrendim. Birkaç gün sonra bana pizza hediye etmişti. Sağ olsun arkadaşlar benden fazla yemişti :D

Bir kere arkadaşım ile okuldan kaçacağız. Fakat arkadaşım kaçmak istemiyor. Neyse ben bunun çantasını aldım bahçeye doğru koşuyorum. O arkamdan geliyor. Ben bunun çantasını okulun karşı tarafına attım. Hadi gidiyoruz dedim. Çocuk hem küfür ediyor hem okulun tellerinden atlamaya çalışıyor. Neyse bu tellere takıldı. Resmen ağlayacak durumda. Çocuk hareket ettikçe pantolonu yırtılıyor. Ben gülmeye başladım. Arkadan bir hoca bir bağırdı ne oluyor orada diye. Artık o korkudan çocuğun teli geçmesi 1 saniye sürdü. Hemen ben atladım direkt kaçtık. Karşı tarafa geçtiğimizde çocuğun pantolonu delik deşik içindeydi. Benim ise elim biraz kesilmişti :D

Bir sürü anım var fakat hepsi saçma sapan şeyler ve burada anlatılmayacak şeyler. Güzel zamanlar geçirdim. :)
Okul f tipi cezaevi galiba. O kadar tel falan. 🤣

Sınıfta bir arkadaş UNO getirmiş bizi de çağırdı. Tam oynamaya başladık sınıfa okulun en sert hocası girdi. Biz de onu oyunumuza çağırdık. Hoca beni sevdiği için bana ekip olalım dedi bende o zaman herkes takım olsun dedim kimse takmadı yani nazikçe reddetmiş oldum. Sonra ne kadar kart çektirme kartı varsa hepsini bana attı ve hemen kazandı. Sonra bende hocam en son ekiptik ama dedim ve hepimiz gülme krizi geçirdik.

Okulun ilk haftaları bankta sınıftakiler ilen oturup aramız da kaynaşıyorduk, benimle aynı isme sahip olan arkadaş topu oturduğum bankın yanına atmayı çalıştı amacı arkamda ki kişiye isabet ettirmekti, tabii işler öyle yürümedi topu atmasıyla ağır cüssemle zaten ayakta zor duran bankın sol tarafını yıktım o da topu yanlış tarafa göndermesiyle benim kafamın yan tarafa düşmesiyle topun geldiği yön birleşince sonuç sol tarafı kırık gözlük(sonradan parasını verip tamir ettirdik)kızarık bir yüzdü. Malum okulun 1-2 gününe gözlüğün sol tarafı olmadan devam etmiştim, kantinde bir kaç kişi bunu görüp benle kafa bulup yeni moda mı demişlerdi tabi bende olayı onlar gibi devam ettirerek güzelce kapattım. Gözlük tamir olduktan sonra tekrar aynı kişiler beni görünce "ya bu gözlüğü kırık olan çocuk değil mi ya?" diyerek tanıdılar :D.

Bölümde oturuyoruz bir gün. Satranç masaları vb. var. 3-4 arkadaş hem oynuyoruz, hem muhabbet ediyoruz. Sonra hiç unutmam bizim Diyarbakırlı bir arkadaş vardı. Konuşurken biraz sesli konuşurdu, ses tonunun da buna etkisi vardı. Her neyse küfürle karışık bir şeyler anlatıyordu. Oturduğumuz yer de bölümün lobisi gibi bir şey. Öğretmenler odası 20 metre ileride. Yol geçen hanı kısacası.

Neyse bu iyice gaza geldi, küfürleri daha da arttı, o anlatırken arkadan da hoca gelmiş. Bizim karşımızdan geldiği için görüyoruz, çocuk da hocanın önünde kaldığı için farkında değil hiçbir şeyin. Hoca durdu dinlemeye başladı. Biz artık sus diye göz, kaş yapıyoruz yok anlamadı.

Sonra bir de ''ne var ... ne mal mal bakıyorsunuz'' deyince artık hoca müdahale etti. 🤣 Hocayla göz göze gelince 2 saniye içinde Meksika biberi yemiş gibi kıpkırmızı oldu çocuk, hoca da uyarıp geçmişti. Bölümün en kıl hocası olmasına rağmen uyarıyla geçmesi bizi şaşırtan bir durum olmuştu.

Çok sayko bir lisede okudum, çok sayko anılarım da vardır. Aklıma geldikçe gülüyorum hala. Sabahlara kadar anlatılacak hikayeler var :D

Öğle zili çaldı yemekhaneye yemek yemeye gittik.Yemek sonrası öğle arasında hemen bilgisayar laboratuvarına koştuk,arkadaşlarla 10 VS 10 cs atıyoruz.Okulun müdür yardımcısı bir anda içeri daldı.Atari salonumu lan burası? Demesiyle hemen sınıfa koşmuştuk :D

Bir keresinde arkadaşın teki sınıfa öğretmen gelmeden biber gazı sıkmıştı millet öksürmekten bi hal oldu derste boş geçmişti :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı