berke can kalyon
Hectopat
Daha fazla
Allah kısmet ederse üniversiteye başlayacağım. Masaüstünü satıp üstüne katıp laptop almayı düşünüyorum. Sistemin parçalarının linkleri aşağıda verilmiştir. Çoğunun kutusu durmaktadır.
Büyük bir ihtimal garantisi bitmiş veya bir kaç ayı kalmış olabilir. Fatura kaybolmadıysa faturalarıda duruyordur. En kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim.
Ekran kartı 2.8 GB kadar overclock yapılıyor
İşlemciylede 4.2 GHz'e kadar overclock yaptım
İşlemcinin üzerinde stok fan vardır.
Toplamda 850 lira istiyorum. Pazarlık payı mutlaka olacaktır. Size 850 liraya komple bir bilgisayar satıyorum. Sistemin tek eksiği HDD'nin düşük boyutta olması. Onun yanına 1 HDD alıp bunu da depo olarak kullanabilirsiniz.
Sistemde şu oyunlar denenmiştir:
Büyük bir ihtimal garantisi bitmiş veya bir kaç ayı kalmış olabilir. Fatura kaybolmadıysa faturalarıda duruyordur. En kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim.
- Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
- M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
- FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
- HD5670 GDDR3 1GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
- Everest Rhino 432 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
- Pioneer Dvr-S20Lbk 24X ± Double Layer Labelflash Sata Dvd Yazıcı Siyah - Vatan Bilgisayar
- 160 GB SATA HDD
- SAMSUNG SYNCMASTER 920NW 1440X900 çözünürlük ekran
- FRİSBY 1+1 hoparlör(iyi ses veriyor)
- EVEREST GAMİNG MOUSE 25 liraya falan almıştım ışıklı mışıklı bişey
- Frisbynin Türkçe q klavyesi
Ekran kartı 2.8 GB kadar overclock yapılıyor
İşlemciylede 4.2 GHz'e kadar overclock yaptım
İşlemcinin üzerinde stok fan vardır.
Toplamda 850 lira istiyorum. Pazarlık payı mutlaka olacaktır. Size 850 liraya komple bir bilgisayar satıyorum. Sistemin tek eksiği HDD'nin düşük boyutta olması. Onun yanına 1 HDD alıp bunu da depo olarak kullanabilirsiniz.
Sistemde şu oyunlar denenmiştir:
- Crysis 1-2-3
- GTA 4
- Battlefield 3-4
- Call of Duty Ghost hariç serisi
Son düzenleyen: Moderatör: