Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #41 Kalbimmmm yyyaarraaalııı! O çocuğu kafasını gözünü kıracaksın. Böyle çocukları hiç sevmiyorum.
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #42 Kaday Tegin dedi: Apartmandaki tüm çocuklar korkar benden. Bırak bilgisayarı koltuğuma bile oturamazlar. Harika bir şey. Senin konuna gelecek olursak. Git paranı iste. Çirkeflik yaparlarsa polise gidecem dava açacam falan de. Genişletmek için tıkla... Komşu bu niye düşman gibi davranıyorsunuz niye çirkeflik yapsın ki?
Kaday Tegin dedi: Apartmandaki tüm çocuklar korkar benden. Bırak bilgisayarı koltuğuma bile oturamazlar. Harika bir şey. Senin konuna gelecek olursak. Git paranı iste. Çirkeflik yaparlarsa polise gidecem dava açacam falan de. Genişletmek için tıkla... Komşu bu niye düşman gibi davranıyorsunuz niye çirkeflik yapsın ki?
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #43 Tommy Vercetti dedi: Komşu bu niye düşman gibi davranıyorsunuz niye çirkeflik yapsın ki? Genişletmek için tıkla... "Çirkeflik yaparlarsa" demişim. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın.
Tommy Vercetti dedi: Komşu bu niye düşman gibi davranıyorsunuz niye çirkeflik yapsın ki? Genişletmek için tıkla... "Çirkeflik yaparlarsa" demişim. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın.
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #44 Kaday Tegin dedi: "Çirkeflik yaparlarsa" demişim. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ne yazdığınızı ama misafirliğe gittiği bir yerde niye çirkeflik yapsın?
Kaday Tegin dedi: "Çirkeflik yaparlarsa" demişim. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ne yazdığınızı ama misafirliğe gittiği bir yerde niye çirkeflik yapsın?
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mart 2021 #45 Fotoğraf atabilir misiniz hocam?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #46 MenlorTYT dedi: Ne yapmalıyım? Taktik verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sen de onun kafasını kır. (!) Ailesine bildir. Bilgisayarın parasını, ya da ozuk parçanın(ların) yenisini talep et. İkinci daha mantıklı.
MenlorTYT dedi: Ne yapmalıyım? Taktik verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sen de onun kafasını kır. (!) Ailesine bildir. Bilgisayarın parasını, ya da ozuk parçanın(ların) yenisini talep et. İkinci daha mantıklı.
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #47 Dreamy Bull dedi: Fotoğraf atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu sahibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Troll konu hocam geçen komşu çocuğu bilgisayara işemiş diye konu açmış.
Dreamy Bull dedi: Fotoğraf atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu sahibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Troll konu hocam geçen komşu çocuğu bilgisayara işemiş diye konu açmış.
M MenlorTYT Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mart 2021 #48 294144 dedi: Açar mısınız olayı biraz daha? Bu hikayenin böyle basit sonlandığını sanmıyorum. Ailenizle, çocuğun ailesiyle konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha konuşmadık.
294144 dedi: Açar mısınız olayı biraz daha? Bu hikayenin böyle basit sonlandığını sanmıyorum. Ailenizle, çocuğun ailesiyle konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha konuşmadık.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #49 Tommy Vercetti dedi: Biliyorum ne yazdığınızı ama misafirliğe gittiği bir yerde niye çirkeflik yapsın? Genişletmek için tıkla... Ne demek niye çirkeflik yapsın. Çirkefliğin nedeni mi olur ? Karakter meselesi. Her evinize gelen komşu melek mi oluyor ?
Tommy Vercetti dedi: Biliyorum ne yazdığınızı ama misafirliğe gittiği bir yerde niye çirkeflik yapsın? Genişletmek için tıkla... Ne demek niye çirkeflik yapsın. Çirkefliğin nedeni mi olur ? Karakter meselesi. Her evinize gelen komşu melek mi oluyor ?
M MenlorTYT Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mart 2021 #50 ArnoldSivastanegezer dedi: Ailesiyle konuşup zararınızı karşılamasını isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz çekingenim nasıl yapayım.
ArnoldSivastanegezer dedi: Ailesiyle konuşup zararınızı karşılamasını isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz çekingenim nasıl yapayım.